KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

söndag 5 juli 2020

"BARA" ROSOR

Mellan regnskurarna har jag idag i alla fall hunnit med att fota rosorna på spaljén vid infarten - alltså i det jag kallar "förträdgården".  Jag lovade ju växtbilder - med lite text - i ett inlägg tidigare!

Det kom också med en buskros också som växer i lådan i (bredvid patiorosen Heidi Klum) innanför grinden till baksidan. Men jag hann inte runt i trädgården för att fota allt som blommar just nu, det började regna igen. Det har faktiskt kommit hela 15 mm sen igår - underbart!


Ovan; Den klängros som växer längst bort mot vägen och mitt i buskrosorna Rhapsody in Blue. 
Den är60-70 cm hög (!) och syns knappt. Den enda av alla rosor jag har som jag inte gillar!

Det är fyra såna här sektioner på spaljén, men det är endast dom två längst bort som verkligen har blivit som jag hade tänkt. Under dom andra två så har rosorna antingen dött ut eller så bara kommit upp en halvmeter. Hmm.....Penny Lane - min absoluta rosfavorit, beroende på namnet (vår förra hund hette Penny, så jag köpte rosen av den anledningen) och för att den visade sig vara så vacker.


Den här buskrosen växer alltså i lådan vid ingången till baksidan. Den är otroligt vacker och konstigt nog gör den sig bra tillsammans med den låga patiorosen Heidi Klum (bilden på HK från tidigare i veckan).

SUSIE

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Visst var det ett härligt regn vi fick!
Dina rosor är väldigt vackra.
Ha en skön söndag!
Kram, Ingrid

tanthuset.blogg.se sa...

Alltså, även om jag bara älskar alla dina rosor, så måste jag hålla med dig, Penny Lane, vilken skönhet!! Kram på're

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Grattis till regnet! Och till alla vackra rosor du har som blommar nu. Penny Lane är väldigt fin och jag tror att det är en förbättrad variant av New Dawn. Den lär inte tappa kronbladen lika lätt som New Dawn gör. I synnerhet när det regnar (som det gjort ordentligt här idag). Det är vitt på altandäcket. Men som tur är finns många nya knoppar på gång.

Kram Anita

Maggan sa...

Vilka underbara Rosor du har jag gillar dem allihopa.Det finns verkligen så många olika vackra Rosor och de är ett smycke i trädgården.Härligt att Ni också har fått regn jag tror att hela landet har känt av lågtrycket.Ha det gott/Margareta