KOMMENTAR


VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

tisdag 21 januari 2020

KVITTER, KVITTER, KVITTER

Igår gjorde jag min koloskopi. Alltså jag fick min tjocktarm och en bit av tunntarmen kontrollerad för att se till att the Big C som opererades bort för några år sen inte kommit tillbaka. Och till min stora glädje hade den inte det! Allt gick alltså bra och inte gjorde det nåt ont heller, trots att läkaren hittade 4 pyttesmå polyper som han knipsade bort. Såna är vanligt att man får när man blivit äldre (OBS! Äldre, inte gammal!! )
Idag känns det dock som om jag har träningsvärk i magen. Men det är helt OK, jag kvittrar som en lärka ändå! För det är ju så enkelt att även om jag inte trodde att jag fått nåt återfall, så finns naturligtvis en viss oro för det i det undermedvetna. Men jag är frisk - och därför kvittrar jag. Det blev ju inte heller sämre av att läkaren talade om att nu behöver jag inte undersökas på det här sättes igen förrän om 5 år! Yes!!Just nu är Rolle på ICA i  Hemse, så att vi får hem lite gott till middagen. Efter tre dagars vattendiet så vill man ju gärna ha nåt extra smaskigt till middagen ikväll. Jag tror faktiskt att han kommer gå på systemet också, så det kan ju bli så att man får sig ett glas skumpa också.
Vi har ju faktiskt skäl att fira idag.....

SUSIE

6 kommentarer:

Anita, de fyra blomsterhaven sa...

Ett jättestort GRATTIS till dig Susie! Vilket glädjebesked och så jätteskönt att höra. Nu hoppas jag Rolle hittar något riktigt smarrigt till kvällsmiddagen!

Ha nu en härlig kväll!

Kram Anita

Ingrid sa...

Så roligt att allt var bra, så som du oroat dig. Grattis, grattis!
Jag har också besökt las, men det var ju inte så dramatiskt. (Fast jag sov lite dåligt i natt ;) )
Kram, Ingrid

Fia sa...

Heja heja, vad härligt att det gick bra! Fira ordentligt nu tycker jag! Kram!

Mia Halvarsson sa...

GRATTIS Susie!!! Vad härligt att läsa <3 Jag misstänker att jag åker in på ny koloskopi om ett tag, har lämnat prover nu i veckan...jag hatar koloskopin, det står t.o.m i min journal att det inte funkar så bra, eller funkar gör det ju men oj, så ont det gör!

Ölandsvindar sa...

Härligt Susie! Koppla av till 100 procent gör man väl aldrig, men i alla fall så långt det går. Kram, kram från Kerstin.

Bosse Lidén sa...

Sådant besked måste vara mer värdefullt att få än en miljon kronor. Jag är glad för din skull.
Kram Bosse