KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

onsdag 8 maj 2019

"DATOR"-PROBLEMET

Visserligen fungerar internetuppkopplingen nu - för det mesta! Men det tar timmar innan routern laddat ner alla mb som behövs. Inte kul!

Men efter mycket letande samt av- och påsättande för att försöka fixa det hela så upptäckte Rolle (han som inte håller på med datorer) att routern var väldigt varm. Sen råkade han vända på den! Och där såg man att den höll på att spricka sönder inifrån!?  Så det var bara att försöka kontakta Telia. Jag började med att göra det över nätet, fungerade inte. Sen gick jag över till telefon, där det blev 45 minuters väntetid. När jag till slut var nummer ett i kön och skulle kopplas upp, då dog linjen. Dom hade kopplat bort mig!
P1010560.JPG
Men jag hittade ett sätt till, att be Telia ringa upp - och det gjorde dom efter bara 10 minuter. Fantastiskt! Men det var som vi trodde, routern har sagt upp sig - det var alltså inget fel på det mobila bredbandet till mig - och förmodligen var det som vi trodde att felet var batteriet. Det har börjat "jäsa", så nu är en ny router på väg a´490:-. Det var ingen garanti kvar, vilket inte är så konstigt - routern är sen 2013!
P1010579.JPG
Av den här anledningen kommer jag inte surfa mer innan jag fått den nya routern, men under tiden ska jag ta en massa bilder så nästa inlägg blir fullsmockat!

SUSIE


4 kommentarer:

Allie Reyna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
chica sa...

Esses problemas com internet e roteador são chatos... Tomara resolvam logo! Boa sorte! Adorei as fotos! bjs, chica

Lena i Wales sa...

Vad tråkigt med router problem, men skönt att en lösning är på gång.
Frustrerande att vänta i 45 min och sedan bli bortkopplad. Liknande har hänt mig och glad var jag inte.
Ha det bra!

Bettys beundran sa...

Så fina tulpaner, har just lagt ut några på min blogg. Det är en blomma man kan lita på, den överraskar tycker jag.