KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

torsdag 23 november 2017

EN MELLANDAG

Efter en god natts sömn (tillhör ovanligheterna) så vaknade jag alldeles för tidigt. Så för att inte störa dom två som fortfarande sov satt jag mig framför datorn. Strax ska jag dock göra iordning frukosten (te och mackor) och sen ta på mig lite varma kläder och gå ut med Santos.

Visserligen vet jag att det inte är speciellt bråttom, han gillar att ligga och dra sig på morron efter det att vi gått upp. Men när han hör att vi börjar äta, då dyker han upp och vill gå ut. Typiskt!
Men som tur är vill han inte vara ute så länge när det är ruskväder - och det har det varit i ett par dagar nu!!

Därför kom härom dagen den här blomuppsatsen från Eva & Rolf  och piggade upp oss. Jag älskar amaryllis och den här "glaskrukan" var verkligen tjusig!
Inför fotograferingen ställde jag den på vitrinskåpet i vardagsrummet, men när den slagit ut ska jag flytta den till mittfönstret. Men jag tänkte hinna tvätta fönstren först.....

Men...det är ju så tråkigt att sen i april när jag fick ont i ryggen, så har det här med städning - ja faktiskt med allt - lagts åt sidan. Jag fixar faktiskt inte ens det där allra vanligaste. Har jag gjort bara ett par grejor en dag, så har jag haft offantligt ont. Men nu känner jag mig lite bättre, så jag ska försöka ta tag i fönsterputsningen i alla fall. (Jag gillar att putsa fönster.)

Ute är det vita borta för den här gången eftersom det regnat otroligt i natt, den här bilden är alltså från igår. Så jag får väl återkomma med lite nya bilder i morgon - då är det ju Blommig Fredag och ämnet var någonting om färg i trädgården!

SUSIE3 kommentarer:

wiolettan sa...

Så fint ordnat med amaryllisen. Dom blir så vackra då de blommar och är roliga att ha. Vi har inte köpt någon ännu, jo köpte och gav bort till en kompis, men snart kanske vi köper en själva också.
Det blev likadant här, snö igår och barmark i dag. Det har regnat en stor del av natten.
Du får vara rädd om ryggen. Är det så nyttigt tror du att tvätta fönstren, du kanske blir sämre. Ta det försiktigt och var rädd om dig. Ett fönster, kanske och se hur det känns dagen efter. Hälsan är viktigast.
Sköt om dig.
Varm kram!

Gunborg Uhno sa...

Julblommorna börjar komma nu .Ska gå och köpa lite en dag då det inte blåser så förbaskat.Våra fönster fick vi fixade i tisdags då vi hade fönsterputsaren från i våras här.På två timmar var var tolv fönster och två dörrar klara.I vår ska han få ta uterum och växthus också.Jag klarar inte klättra på stegar längre.Fast det fick jag göra då jag ville ha upp nya rena gardiner.
Kram.

Ingrid sa...

Jag tog in min regnmätare igår, så jag vet inte hur mycket regn det kom igår och i natt, men det måste varit en hel del.
Ta det nu försiktigt med städningen så att inte du blir sämre i ryggen igen. Jag har faktiskt kommit fram till att städning inte är så hemskt viktigt, men visst måste man ta ett tag då och då.
Kram, Ingrid