KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.


Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.


Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


fredag 10 februari 2017

Blommig Fredag - I år ska jag...

...bara NJUTA - av våren, sommaren och höstens vackra blomning!


Julros - vår                                  Allium - försommar                  Buskros  - högsommar               Fjärilsbuske  - höst

 Jag ska också NJUTA av baden i poolen - om bara mitt lilla sårvätskeläckande operationshål vill läka ihop helt nån gång!


Långa härliga luncher och middagar ska avnjutas på altanen...
...och jag ska njuta av att kela med vår 10-årige Podengo Portoguese; Santos!
Jag hoppas också att vi får besök av massor av goda vänner även i år så att jag får NJUTA av deras trevliga sällskap!
Alltså, ni som trodde jag skulle berätta om alla mina vilda idéer - och om hur jag ska utveckla och förfina trädgården - ni har helt fel!

2017 ska alltså bli ett år då jag bara ska lata mig och NJUTA - fast det blir väl lite annat gjort också kanske. T.ex. trädgårdspåtning (alltså inte trädgårdsjobb), fastlandssemester, långa prommisar med husse och Santos - men jag tror jag kommer att lyckas att NJUTA av det också!!

För fler inlägg i  veckans ämne gå till: Bland Rosor och Bladlöss!

13 kommentarer:

Gunborg Uhno sa...

Ja i år ska vi bara lata oss Susie.Hoppas du får många sköna bad och kanske några stunder i ditt växthus.Och hoppas många av era vänner kommer på besök.
Det här året ska gå i njutningens tecken.
Ha en skön helg/Kram.

Luna Eks Trädgårdsblogg sa...

Låter som många tänker så i år. Eller också är det vi äldre som drabbats av ohälsa som tvingas till det. Du har en bra inställning iallafall. En pool är inte fy skam. Hoppas innerligt hålet läker och att det blir en solig sommar, fast det har ni nog På Gotland ändå. I Borås kan det vara värre.
Trevlig helg/ Luna

Carita och Bertel sa...

Låter som att det kan bli en bra härlig vår och sommar. Njut så mycket du kan av allt. Kanske behöver du plocka något ogräs här och där om du har såna.
Ha det fint. Carita

Anita sa...

Vi har tänkt lika Susie! Jag ska också bara njuta i år och jag hoppas du får ett riktigt skönt år och att ditt hål läker ihop helt. Det låter ju underbart om du kan bada i poolen igen. Santos är så fin. Vi är just nu hundvakter åt en liten hundflicka. Hon är blandras men har lite drag av Santos även om hon har lång päls. Men samma storlek, färg och "ansikte" eller vad man nu säger om hundar.

Ha en fin helg!

Kram Anita

Anni sa...

Läk och njut, njut och läk!
Hahaha - vad skrev du i förra inlägget? "en väldans otålig person" Den där grodan i hängmattan blir kanske inget annat än en groda? :-D :-D

Jannibele sa...

Du har litt av en hage å nyte og ikke minst det deilige svømmebassenget. Det er viktig å ta seg tid til å nyyyyyte og ikke bare arbeide i hagen.
God helg.
Jannicke

Bosse Lidén sa...

Det är härligt att njuta och se fram emot olika saker. Men jag tror inte du fixar att bara göra det. Istället är jag säker på att du har flera hemliga projekt på G. Om jag fick önska något skulle jag velat att det dumma hålet läker igen snart. För jag unnar dig många bad.
Helgkram Bosse

Marlise sa...

Da wünsche ich dir, das alles in Erfüllung geht.
Genießen ist das Wort für 2017
Bei uns ist schon wieder Schnee.
In meinem Blog heute
schickt der rote Schmetterling Grüße nach Gotland.

Jag önskar er, kommer allt detta är sant.
Njut är ordet för 2017
Hos oss är redan snö.
I min blogg idag
skickar röda fjäril hälsningar till Gotland.
Kram Marlise

lavendia sa...

Tack för din kommentar. Jo, det kan nog hända att jag skriver någon mer gång. Man ska aldrig säga aldrig o det har jag ju inte gjort. Synd om du skulle förlora din lila kompis.
Jag ska också verkligen försöka njuta då det äntligen blir sommar. Har ditt sår verkligen inte läkt än. Stackars. Hälsn. Britt

Ingrid sa...

Jag hoppas verkligen att dina förväntningar inför sommaren 2017 går i uppfyllelse och att den blir precis så njutbar som du önskar.
Kram, Ingrid

Janicke sa...

Vilket härligt mål, att njuuuta! Undrar om jag själv nånsin kommer dit. Jodå, visst njuter jag, men alldeles för korta stunder för allt jobb som står i vägen. Min plan i år är att ändra på detta!
Så roligt att du har en podengo, så fint du skriver om hur ni fick honom. Jag var tidigare dagmatte i många år o hade bland annat en helt ljuvlig liten podengopojke.
Är med i Blommig Fredag för första gången, det var så jag hittade hit. Ser fram emot att följa dig. Lycka till med njutandet!

Janicke sa...

@ Så kul att du tittade in hos mig! Har sett dina kommentarer hos Anni genom åren och tycker så mycket om "Stjärnarve". Nu vet jag att det ligger på Gotland, som jag alltid längtar till men så sällan har kunnat åka till.

Ellan H sa...

Det låter som en fantastiskt bra plan. Njut så mycket du bara kan!