KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

onsdag 18 januari 2017

STRANDPROMMIS SAMT HALLIDÉ

Igår var vi till Visby för att shoppa lite. På vägen upp stannade vi i Kovik strax ovanför Klintehamn, ett ställe som säkert många turister känner igen.

Fast just igår var där inte några turister precis, så vi tog en liten runda med Santos. Det är väldigt vackert här, men på sommaren är det sällsynt att man kan vandra runt med Santos utan koppel. Alltid är det folk här och man vill ju inte skrämma eventuella hundrädda.
Men nu var det inga problem och det är faktiskt Santos och Rolle som skymtar allra längst till vänster.

Himlen var rätt grå när vi kom, men det lättade snabbt och till slut var det en helt molnfri himmel, men det drog lite från havet så det kändes ganska ruggigt ändå.

I det lilla kapellet som ligger på stranden kan man tydligen gifta sig har vi hört. Tips till er som letar efter en extra mysig och annorlunda plats.....
I Visby skulle vi inte bara shoppa, utan också besöka en välsorterad färgaffär. Jag hade fått lite nya idéer för vår hall!

Den är nu i aprikos, silver, vitt och aubergine. Men...den börjar se lite bedagad ut, det var väl c:a 10 år sen min käre gubbe gjorde iordning den. Alltså har jag senaste dagarna sått fröet till att vi skulle måla om; Alltså Rolle skulle måla om.....

Exakt hur vet vi inte ännu, men till att börja med ska vi göra nåt kul med skåpsdörrarna; 3 högskåp (1 för skor, 1 som garderob, 1 för alla pappersvaror), 2 underskåp (för återvinningssaker)  och 2 överskåp för diverse småsaker.


Först ville jag att vi skulle riva ut skåpen, men där kom Rolles praktiska sida in, så han frågade vad vi skulle ha alla grejor någonstans!?
Alltså ändrade jag mig till att vi bara ska förändra skåpsdörrarna. Och det är redan på gång.....hur får ni se när det är klart! Jag återkommer i ämnet, men det lär väl dröja åtskilliga veckor!!

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Kovik är fint, men lite gaimaldit den här årstiden.

Det ska bli spännande att se vad du hittar på för att förnya hallen.
Kram, Ingrid

Rosor och ruiner sa...

Ja Kovik är fint! Kul med ommålning av hall, skall bli spännande att se hur det blir! Tack för titten av förra huset, det ser jättefint ut trots som du säger att ingenting är gjort sen ni flyttade förutom golven då.
Kram Gunilla

Agnetas sa...

Hej Susie Det blir spännande och se vilka nya färger det blir i er hall. Jag har inte varit på Gotland någon gång, så Kovik får jag bara njuta av från dina bilder, tur att det verkar vara lite snö där annars skulle nog snön lätt kunna era runt i naturen där. Kram Agneta

Marlise sa...

Renovieren ist jetzt im Winter gut.
Bald müsst ihr wieder im Garten arbeiten.
Auf Gotland ist es wärmer als hier bei uns.
Hier bei uns ist es sehr kalt.
Heute Morgen -12 Grad.
Weiter eine gute Zeit.....
und hoffentlich bald Frühling

Renovera är nu på vintern också.
Snart måste återvända för att arbeta i trädgården.
På Gotland är det varmare än här hos oss.
Här hos oss är det mycket kallt.
I morse -12 grader.
Nästa en bra tid .....
och förhoppningsvis våren......Kram Marlise

Anonym sa...

Vilka underbara vinterbilder av Gotlands flacka landskap!
Ser fram emot att se hallresultatet!