KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

tisdag 28 juni 2016

EN STOR TAVLA...

...tänkte jag visa idag. Det är alltså inte något dumt jag gjort, annars finns det ju en hel del tavlor att välja på. *fniss*
Vi var ju iväg på en liten loppis härom dagen. I söndags i värmen faktiskt. Allt för att få lite svalka med bilens AC och nått annat att göra än att bara dona i trädgården. Det var alldeles för varmt för det.....

Rolle hittade som vanligt en skiva, den här gången var det en gammal LP och sen en påse med lite tekniska detaljer till gamla telefoner. Bl.a. en fullt fungerande telefonsvarare.
Själv har jag lite svårare att hitta saker. Jag har tydligen en väldigt udda smak!

Fast det kan nog vara det att jag inte gillar allmoge, jag gillar inte heller den klassiska stilen och absolut inte något med krusiduller - men däremot sånt som är galet, kul och färgglatt! Så det blev den här tavlan som jag föll pladask för! 
Efter en hel del prutande - av Rolle för jag är inget bra på det - så slutade det med att jag fick med mig den lilla roliga hunden hem. 

Tavlan med chihuahuan (som jag tror att det är) är dock väldigt stor i sig själv, så det betydde att vi var tvungna att "möblera om" dom befintliga tavlorna. Alltså kom den inte upp förrän igår. Man måste ju fundera lite på var exakt var den skulle passa.....
Även om Rolle säger att jag har jättebråttom med allting och helst ser att saker och ting händer omgående!

5 kommentarer:

Bosse Lidén sa...

Tavlan var jättetuff. Bra att ha med någon som är duktig på att pruta.
Kram Bosse

Gunborg Uhno sa...

Å den var läcker.Liten hund stor tavla kan inte bli bättre och vilka härliga färger.
Kram.

Anonym sa...

En gång till, jag gillar den, skullekunnaköpt den själv, vi hörs imorgon om dagensseminarium/ kram från kusinen

Evas Kvarnaro sa...

Hej Susie, ja helst ska saker och ting vara gjorda på direkten, helst igår.
Hi hi hi .... Så är det för mig också.
Jag tycker bestämt att hund tavlan passar hos er, på något vis liknar hunden Santos fast det inte är samma ras. Har sett den tavlan någonstans i ett konstnärs fönster, gillade den redan då, den är häftig.
Ja vilken fantastisk midsommar det blev iår. Vi blev tvungna att lämna gården för det var olidligt hett och alla bremsar var på ett galet humör.
Vi tog vännerna Leif o Barbro med oss till Halmstad där firade vi dagen på Friluftsgården på traditionellt vis.
Vi hade picknick i det gröna sen var vi till havet o stranden där ljumma vindar smekte oss. Inga mygg knott bremsar anföll oss.Nu vi åter fått normala temperaturer så man kan andas.
Tack för mail, även min mobil har varit ur balans men idag har Maria varit och hjälpt mig med snacket på Telia om både datornät och fixat mobilen. Jag blir så arg på dessa 'tekniska fel' så jag spricker av ilska. Så snart kan jag komma in i 'normalt liv' igen hi hi.
Kram till er/ Eva

Yvonne Blom sa...

Det är en rar liten hund du fick ögonen på - Grattis!
Kul att hitta små fynd på loppis.
Kram