KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


måndag 6 oktober 2014

VID VÄNDBURGSVIKEN

Helgen har varit lugnt och skön, med ett härligt väder. Så både i lördags och igår tog vi några prommisar med Santos. Från den i lördags har jag inga bilder, men igår var vi till Vändbursgviken nere på Sudret. Den nya headern är därifrån också!

Gissa om Santos gillade att promenera här. Inga träd som skymde sikten, ingen husse och matte som sa till att han inte fick gå där eller där. Fast han höll sig precis runt om oss hela tiden faktiskt, som längst gick han väl en 10 meter från oss.

Vädret var som sagt otroligt fint och det blåste ingenting, vilket det gör idag tyvärr. Dessutom är det betydligt kallare idag. Igår var det 16 grader varmt hela dagen, trots att vi var ute så sent på eftermiddagen att vi inte kom hem förrän halv sex.


Som ni ser på dom tidigare bilderna så växte det inte mycket här ute på udden som sticker ut i havet, så för att hitta det som fortfarande blommar fick man mer eller mindre lägga sig på magen - och då blir ju bilderna lite si och så!


Udden sluttar en aning och när vi kom upp på den lilla åsen så möttes vi av synen av massor med kor. Inte riktigt något jag gillar, så vi tog oss snabbt ner för den svaga sluttningen så dom inte skulle märka oss. Kor är nämligen otroligt nyfikna på hundar.....


Väl tillbaka till bilen så började solen sänka sig och vi upptäckte att klockan var riktigt mycket. Ja, jag tror faktiskt att det var Rolles mage (även Santos tror jag) som upptäckte att det skulle vara långt efter middagstid innan den fick mat. Så vi åkte direkt hem nöjda och uppfriskade!
 Gotland är fantastiskt vackert!!

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Det är så fint nere vid Vändburg! Åke hade någon gammal kompis som bodde åt det hållet, så vi var där ibland.
Och visst finns det mycket små söta blommor kvar fortfarande. Jättefina bilder som vanligt. Du är en god ambassadör för Gotland.
Kram, Ingrid

Gunilla Teckenberg sa...

Santos han är klok och vet hur det skall vara! Hans uppgift är att hålla koll på husse och matte och inte tvärtom.

Fina bilder Susie men det har du ju alltid - tycker jag som tyvärr får acceptera att jag aldrig blir någon stjärnfotograf.

Må så gott!

Anonym sa...

Jag instämmer helt i sista meningen. Nyfiken som jag är slår jag alltid upp rätt sida i vägkartan när någon bloggare pratar om en plats. Vid den viken har jag aldrig varit. Det blir alltför lätt samma väg tillbaka från Hoburgen. Bra att du fick jobba lite för att få fina blombilder. Kossor är alltid otroligt nyfikna. Kram Bosse

lavendia sa...

Ja, det är det. Det framgår inte minst av de vackra bilderna. Fin header!

Rigmor sa...

Vackert!! Och ivrigt antecknar jag Vändburgsviken för kommande Gotlandsresa nästa sommar...Det känns som om vi får utöka tiden, en vecka är alldeles för lite...Var ju tvungen också o kolla på kartan vart det låg, och förstår att det måste bli en tur till södra Gotland också.
Vackra bilder, och tänk vad naturen kan bjuda på fortfarande när det gäller blommor!!
Kram kram