KOMMENTAR

VIKTIGT!!!
Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!torsdag 10 oktober 2013

HÖSTFÄRGER del 2

Eftersom jag inte kan sova trots att klockan är över två, så passar jag på att lägga in lite fler höstbilder på mina växter. Fast jag börjar faktiskt med en bild på en perenn som har satt igång att blomma igen. 


Det är den rödblommiga pipörten som blommat hela säsongen men varit lite sparsam dom sista veckorna. Men nu är den alltså på gång igen. Det är en tålig och frisk perenn som inte behöver - och därför inte får - någon direkt ompyssling!!
Men, nu fortsätter jag alltså med bilderna på växter med tilltalande höstfärger.

Schersmin

Elefantgräs (Mischantus)

Gulbladig rönnsumak

Gulbrokig hög malört samt okänt prydnasgräs som blivit rödfläckigt.

Hosta

Miniform av vingad benved.
Jaha, det får vara nog för inatt - nu ska jag lägga mig och försöka sova. Klockan är snart halv tre så det är hög tid. Men det kommer mera......

5 kommentarer:

bosseliden sa...

Alla sätt är bra när man inte kan sova. Du bjöd på fina bilder och jag la in en fråga på Facebook till min oktobertävling. Hoppas att du fick lite sömn sedan.

Nora sa...

Wow - vilken läcker färg din benved har!

Hur har du det med Rönnsumaken? Jag är så sugen på en sån men är lite tveksam eftersom jag har läst så mycket om att den är besvärlig med rotskott, har du problem med din?

Kram!

Gitsan sa...

Alla dessa färger är ju egentligen steget innan "döden". Tänk att den kan vara så vacker!
Sedan blir det bara grått och kallt innan knopparna sakta börjar spira igen.

Jag hoppas att allas vår ålderdom får bli lika vacker.

Knatten sa...

Åå jag älskar den röda benveden. Min dog tvärt i kylan förra vintern så jag har inget att njuta av denna höst. Får väl kolla runt i andra trädgårdar. Inte för att jag gillar hösten, men nog har den vackra färger. /Knatten

Berit sa...

Härliga höstfärger!!Den benveden var fin.
Ha en underbar dag!!