KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


fredag 2 mars 2012

BLOOMING FRIDAY - tema "Hårt & Mjukt"

Kom just på att det är hög tid att lägga in dagens bidrag, men "bättre sent än aldrig". Får skylla på att vi kom hem sent och väldigt trötta från Visby där vi varit och "shoppat" efter en mycket lång lista hela dagen. Trots listan missade vi några saker.....


 Det "mjuka" representeras av en mjuk och levande fjäril som sitter på en kärleksörtsblomma (Sedum).


Det "hårda" är en glasfjäril som jag satt på den laserade björkstammen som vi sparade när vi tog ner jättebjörken på framsidan.


Sen måste jag bara ha med den här bilden på den "mjuka" och gulliga Santos i sin "hårda" resbur i baksätet på bilen. Där ligger han snällt och fint hela tiden vi shoppar, men det blir många prommisar för honom också. Så han gillar att åka bil!


I morgon bär det av till Visby igen, men då är det jag och en väninnan i Trädgårdsentusiasterna som ska till Röda Korsets lokal för ett föredrag/bildvisning om barrväxter klockan 14.00. Fast vi ska "göra stan" så vi åker härifrån redan kl 11.00. Ska bli mycket kul att träffa likasinnade på årets första träff!


TREVLIG HELG


6 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Ha det så kul på föredraget!

Kram

samson sa...

Alltid roligt att träffa likasinnade
ha det så kul
maggan

Susanne sa...

Såg att du nämnde "Santos" i en kommentar var tvungen att kika in och se vem det var. Blev påmind om en ungdomsflört jag haft som hette Santos, måste bara säga...den Santos var mycket gulligare, en riktig snyggig.
Ha en fortsatt fin söndag
Kram Susanne

ormbunke sa...

Alltid spännande med trädgårdsföredrag. Din glasfjäril på stammen är så söt.Är du med på vårteckensutmaningen som startar i morron hos Humlebacken?Ha de gott. Kram. Anita

Ölandsvindar sa...

Vad roligt med trädgårdsträff! Synd att det inte går snabbåtar här emellan. Då hade jag kommit. Fick för mig i förra veckan att jag skulle täcka en rundel under ett bergskörsbär med funkior. Så kom en trädgårdstidning med artikel om ny virussjukdom på funkiorna och förstör dem. Har du hört något om det?
Kram
Kerstin

Kristina Bonander sa...

Laserad björkstam? Låter spännande! Det måste du berätta om någon gång (fast det kanske du har gjort utan att jag har läst det?!).

Hälsningar
Kristina