KOMMENTAR

VIKTIGT!!!
Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!fredag 23 december 2011

PAUS

Eftersom jag råkade få en liten paus i julstöket så ville jag bara önska alla mina bloggvänner - och eventuella andra som tittar in - en riktigt 
GOD JUL!


Igår var det "hela" 2 mm snö här, det var vitt på vägen men gräset stack upp över snön och i skogen och på dom öppna fälten var det nästan ingen snö alls. Idag regnar det och är +5 grader! 

Och värmen ska fortsätta, så någon vit jul kan vi inte räkna med. Skönt - tycker jag som kommer ihåg hur det var förra året (se nedan)! Inte kul när altantaket höll på att dråsa in två gånger trots att det är dimensionerat för ett norrlandsklimat!! I somras så förstärkte Rolle taket så i år är det säkert inga problem, men jag ser helst att det inte kommer så mycket "vitt mögel". Det blir bara halt och så blir det svårt att ta sig fram i skogen. Inte bra!


Men inne är det varmt och skönt och färdigpyntat, så jag tänkte passa på att visa lite bilder.


Idag klädde jag granen och tog fram julklapparna som jag lagt i stolen bredvid granen. Har man hund så lägger man inga klappar under granen inte - då kan det visa sig att man inte har ett enda helt paket på julafton!  Hur Santos uppträder med klappar vet vi ju inte, men Penny gillade omslagspappret bättre än innehållet!!


Ovan har vi två bilder från den nyrenoverade och färdigpyntade gästtoan/duschrummet.


Här har vi ingången till vardagsrummet där man ser en röd julgirland i dörröppningen.Ovan ser vi juldekorationerna i det andra duschrummet - fast dom är inte så många. Bara lite röda handdukar och så röd gardin samt några julgrejor i fönstret. 


Till slut blir det en bild till på det viktigaste pyntet; julgranen! Det är ju en konstgjord, som du ser, men jag älskar den eftersom den har dom där små små LED-lamporna. Alltså glittrar det så vackert och så kan den lysa dygnet runt utan att man behöver bekymra sig över elförbrukningen. Skönt! Det är så mysigt att vakna tidigt och tassa upp i mörkret med hunden och se att julgranen i alla fall står där och lyser och är fin!!

Med en önskan om en fridfull och trevlig jul till alla


och hela familjen Bloom
12 kommentarer:

Zondra Art sa...

Merry Christmas and Happy New Year to you and your family, kisses from Croatia!:)

Zondra Art

Anja sa...

En riktigt god jul önskar jag dig och de din!
Vad fint det blev i gästtoan!/Anja

Anita sa...

Så härligt att få se bilder på ditt julpyntade hem. Ni har det verkligen mysigt. Julgranen är underbar!

En riktigt God Jul till dig också!

Kram Anita

Rosor och ruiner sa...

Önskar dig också en fin ochh fridfull jul! Så fint du har pyntat, till och med på toan har du jultema =)

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Önskar dig också en riktigt GOD JUL!
Kram, Ingela

Vittran sa...

GOD JUL!!!!!!!!!

♥ Hannele på Hisingen sa...

God jul!

Flitiga Lisa sa...

En riktigt god jul till dig och grabbarna. Toan blev ju jätte snygg!

ormbunke sa...

Oh! så mysigt och riktig julstämning. Badrummet är ju så snyggt och stilrent. Du har sinne för det där med färger. Hoppas Santos fick ett paket att öppna. Vi hade besöka v en jättesnäll jaktlabrador som höll på att äta upp alla våra köttbullar. Man kan ju inte motstå de bedjande ögonen. Önskar dig en bra fortsättning på julen. Kram. Anita

Knatten sa...

Önskar dej en riktigt god fortsättning och hoppas ni hade en riktigt skön jul. /Knatten

mammi sa...

En riktigt god fortsättning och ett gott nytt år önskar vi er.
Sen den underbara bakgrundsmusiken Sweet Georga Brown ??? och en John Deere, eller jag har fel. Läckert är det i alla fall (har sabbat min E-post)
Kramar till er alla tre

Anni sa...

Hoppas att julen varit riktigt bra! Jag är också väldigt glad över blidvädret - har inte ens tagit fram vinterkappan än!