KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


torsdag 9 juni 2011

MASSOR AV BILDER

Idag hade jag hoppats på regn, men det är visserligen lite soldis men fortfarande väldans torrt - så om ni undrar vad det är för gul orm som ligger med på en del av bilderna så är det vattenslangen. Jag vattnar och vattnar och vattnar.....


Men eftersom det alltså inte är någon stekande sol så passade jag på att ta lite bilder nyss. "Lite" var dock kanske fel uttryck, så jag var tvungen att lägga dom i ett bildspel. Hoppas det är OK!?
Men det blev ingen text, för nu ska jag ut och rensa igen så jag har inte tid för det!!OBS!OBS!! Som Ruben så bra påpekat i sin kommentar så kan man alltså förstora bilderna genom att klicka på dom - och så kan man klicka på pilarna för att vandra framåt eller bakåt.11 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Vilken fin trädgård du har, Susie!Här är det också skraptorrt. Det åskade för en stund sedan och kom fem droppar regn. Jag hade hoppats på ett skyfall.
Kram
Kerstin

Anonym sa...

Beautiful film and garden!

I wish you a pleasant Thursday and send a greeting and a kisses:)

Ruben sa...

Trevligt med ett bildspel när man gått in för en liten fikapaus! Synd bara, att bilderna är så små, tänkte jag, men så klickade jag på bilden, och då kunde jag välja helskärmsläge. Enda lilla nackdelen då, var att då fick man bläddra bland bilderna manuellt - och så att slangen syntes ändå tydligare, ha ha! ;-) En av de bilder som verkligen fångade mig var den från japanska hörnan bort mot ruinen, hur fint som helst!!!

Ha det gott!
/Ruben

Ruben sa...

Nu upptäckte jag, att man kunde använda frmåt-pil och bakåt-pil också för att bläddra, jättebra!

/R

Oljekritan sa...

Sådan underbar trädgård du har!!! Vacker..0ch blommorna,jättefina...regn,undrar om du fått något..här Öser det ner just nu...och skvättat mest hela dagen..och åskan dundrar hela tiden..skönt blir det efter sådan urladdning och luften blir ren skön..Kram Karina

mammi sa...

Tänk, den gula ormen skrämde inte mig. Fobin har jag botat på egen hand, faktiskt sant. Blir så himla avundsjuk, när jag ser så fina trädgårdar, men här var det ju delvis "organiserat" för 25 år sen, en del ändringar har ju skett. Har ju haft häcken full med keramik och allt annat. Det har jag dragit ner på, men så mycket annat finns här att göra. Va det är synd om mig !!!!!!
Kram

Knatten sa...

Å vad kul med bildspel. Det var längesen jag gjorde ett.

Jag har en grön och en brandgul orm i min trädgård. Ett stort måste för överlevnaden.
Skönt att jag kommit på hur jag kan kommentera ig /Knatten.

Helén sa...

ja, det är bäst att vattna annars stryker nog en hel del blomster med. Här har det kommit lite regn både igår och idag och dagen innan vattnade jag massor, så jag hoppas att det ska räcka för ett par dagar. //helen

susanne sa...

härliga bilder från din underbara trädgård, susie!
ha ett riktigt skönt veckoslut!
kram
susanne

Anette sa...

Jag slipper vattna sedan ett par dagar! Man får mycket tid över;-)
Här är gräsmattan också grön och frodig, förutom på de ställen som "damerna" har kissat på;-)

Ha en fin helg. /Anette

Anonym sa...

Så smart med ett bildspel! Funderar på om inte jag skall ha det hos mig också på sidan av så att säga!

Det är riktigt vackert hos dig nu! Regnet här har gjort att växtligheten exploderat så snart är jag nog ikapp :-)

Ha det gott!
Christer.