KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


söndag 13 mars 2011

HALT OCH JÄKLIGT

Eftersom det är halt och jäkligt nästan överallt så tog vi oss bara en tripp ner till Ekstakusten igår. Alltså hemmavid. Där är det inte så mycket snö kvar, bara precis utmed havet. Däremot så "drog" det lite kyligt från havet, så prommisen blev inte alltför lång.Vackert är det dock alltid här. Speciellt den här vyn mot en av karlsöarna utanför kusten; Lilla Karlsö. Det vita ni ser är dock inte vågor som bryter - så mycket "drog" det inte - utan det är is och snö.Idag däremot försökte vi hitta något annat bra ställe att gå på, men det enda vi hittade var en liten skogsväg på Gotlands absolut högsta punkt, uppe vid en av Telias master i Lojsta skogen. Tyvärr inget att föreviga på bild!Men tillbaka till gårdagen som alltså var lite kylig, så vi gav oss ganska snabbt hem igen där Rolle målade färdigt väggen bakom vitrinskåpet.
Nu är bara det värsta kvar; Att göra bakgrunderna i vitrinskåpen klara. Först ska det köpas nya som ska kapas till, dom gamla bakgrunderna var delade på mitten - inte snyggt alls. Sen ska dom grundas och så målas minst två gånger, därefter ska dom nya belysningarna i skåpen monteras.
Hoppas nu att allt går att göra klart nästa vecka, det hänger på leveransen av armaturerna - för sen får vi gäster!

Så här såg det ut genom köksfönstret alldeles nyss. Man kan se lite mark under buskarna - vajert!


Men så här ser det ut på "lilla altanen". Inte roligt!

5 kommentarer:

ormbunke sa...

Så härliga promenader utmed havet. Men jag förstår det blåste snålt. Nu får väl ändå snön smälta bort hos dig. Det skall ju gå att plantera allt du beställt.Hängsyreren var det första vi hade i vår trädgård men av någon anledning finns den inte mer.Ha de gott. Kram. Anita

♥Min Eden♥ sa...

Ja vi har nog en meter snö ännu på vår terass...usch...och på friland har vi typ 50 cm...

Helena sa...

Åh det ser så härligt ut vid havet såhär års!Även om jag bara kan tänka mig hur kallt o blåsigt det var.Det är nått visst ändå:-)
Vad kul att du beställt en Callicarpa då kan jag få se hur din tar sig o jämnföra med min om den nu klarat vintern förståss...
KRAM från mig!

Anonym sa...

Here is finally spring arrived, the outside is sunny and very nice!
Kisses and happy new weekn dear Susie.

Ölandsvindar sa...

Ni ser ut att ha mer snö kvar än vad vi har.Så gott som snöfritt i trädgården nu och börjar fundera på en liten surjordsrabatt någonstans. Så fram med alla trädgårdsböcker igen och fundera. Sol eller skugga. Magnolia eller rhoddisar? Visst är det kul!
Kram
Kerstin