KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.


Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.


Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


fredag 23 april 2010

BLOMTRÖST


Man får vara väldigt glad över att det finns penséer - och att det finns att köpa färdiga plantor. Det är ju dom som gläder en just nu. Så fort jag ser några så måste jag bara ha fler och fler och fler.....


 

 

 


 

Jag har haft en enorma problem med att ladda upp bilder - och det funkar faktiskt inte ännu! Men nu har jag kommit på att om jag först laddar upp dom till Picasas album så kan jag därifrån ladda ner dom på bloggen. Men det är lite omständligt faktiskt. Har sett att andra haft samma problem, men det har inte rättats till trots klagomål.

Så här ser det sen i måndags kväll på det som ska bli förträdgården. Ingenting sen dess har alltså hänt - grävarn´ lyser med sin frånvaro!
Och inget kan vi göra förrän han kört bort rotsystemen, grävt rabatten för spaljén (10 x 2 m) och kommit med jord & grus............Så det kanske inte är så konstigt att man behöver lite tröstblommor!?


8 kommentarer:

Ruben sa...

Vilka godingar! Jag väntar på mina frösådda jag - men då får jag vänta ett tag till. Det är mera sport att så själv, tycker jag! ;-) Lite får man väl skryta?
/Ruben

Rosor och ruiner sa...

penséer bara måste man få unna sig, när man väntat så länge på att säsongen skall starta! Och de är ju små underverk! Den rosa du har med lite gult i mitten var ju bedårande!

Ninne sa...

Gott att du kan frossa i ngr blommor- istället för grovarbete?
Nej jag förstår att det tar mer på krafterna att inte komma igång med det du vill. Varför ska såna "hjälpare" vara så opålitliga??
Ha nu en bra helg iaf
KRam fr Ninne

mammi sa...

Penseér är bland de vackraste blommor som finns. När jag var liten sa jag att när jag gifter mig skall jag ha en sån brudbukett.Min mormor hade enorma sådana. Vad hon gjorde för att de skulle bli så stora, har jag aldrigt fått reda på. För ett par timmar sen var jag iväg och köpte ännu fler. Kan tyvärr inte visa dem, eftersom datorn fortfarande är paj.
Ha en skön helg
Kram Marianne

Jord under naglarna sa...

Penséer är ett måste om våren tycker jag, man får njuta lite blomsterfägring redan innan startskottet för Våren har gott!

Trevlig helg!

Mimi sa...

Penséer är så fina, men eftersom jag inte just är i trädgården före juni, så har jag inte själv så mycket av dem. Men jag ser ju gärna på dina!! Hälsn Mimi

Med fingrarna i (j)orden sa...

Vackra sötnosar!
Eva

Knatten sa...

Jag tror det är därför det är lite bättre på TB, att om det krånglar har vi direkt Isak att säga till o han fixar så gott han kan. Lite sådär direktkontakt jämfört med blogger o blogspot för vem säger man till där???
Penseer gillar jag att titta på när jag ser dom hos andra. Ser alltid trevligt ut i deras krukor o så. Men hos mej själv blir det inga. Jag är ju ingen "krukperson".
Ha en skön dag. /Knatten