KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


torsdag 22 april 2010

BILDKRÅNGEL

Kan helt plötsligen inte ladda ner några bilderr från datorn. Antingen är det något fel hos mig eller också på nätet. Hörde nämligen något nyss på radion om problem. Får se vad som händer senare.
Istället blir det en gammal bild som redan fanns nedladdad, den är från vallen på yttertomten. Ser faktiskt precis likadant ut i år så det är ju OK, eller hur!?


Eftersom vintern är tillbaka - det snöar just nu - så kan man inte sticka näsan utanför dörren utan att frysa. Dessutom är blött överallt så man kan i alla fall inte göra några jobb och ovanpå det så har det inte hänt NÅGONTING sen stubbarna och rötterna blev uppgrävda. Skiten ligger kvar och vi har inte hört ett ljud från grävaren.
"Kul" - vi kan ju inte sätta igång med några jobb innan skräpet forslats bort. Sen ska han ju gräva en lång grop också. Där ska spaljéns cementklumpar för stolparna stå och så ska gropen fyllas med bra jord - som vi också ska ha hemkörd av "grävarn". Alltså är man inte så där jätteglad idag!

Susie

6 kommentarer:

mammi sa...

Jag är ju som jag är. Samma problem, men jag satte skulden på "Hjalmar" Får inte heller fram bilder. Men man kan ju sitta och reta sig på det kalla vädret, så har man ju nåt att göra !!!
Kram Marianne

Ninne sa...

Samma kladd hade jag med sista bilderna igår. Det har väl kommit ner ASKA i syperrymden, som hindra strålarna??
Här är kallt, men sol just nu.
Har varit ute m Tessie i vitsippsbackarna idag-det är torsd.- där var det lä- så det var riktigt skönt.
Kram

Lena/isis sa...

Härligt det ser ut på bilden. Kram från Lena/isis

Mimi sa...

Vad trist med gallsten. Förstår att du klarar dig utan det "Smycket". Trist att grävaren lämnade på mitten jobbet, det finns ju inget mer irriterande än att sitta och vänta.... Hälsn Mimi

NinaVästerplana sa...

Vilken underbar vall! Du får trösta dig med den så länge ;-)
Ha´t himla gôrgôtt
Nina

syren sa...

ja man blir tokig på tekniken ibland...är d månne lite aska i ivägen...?