KOMMENTAR

VIKTIGT!!!
Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!tisdag 9 februari 2010

AWARD!

Jag upptäckte precis att jag fått en AWARD av Maria - vilket man får tacka så hemskt mycket för - men awarden åtföljdes också av en uppmaning att man ska berätta sju sanningar om sig själv. Och det kan jag väl göra.........även om det kanske vore bättre om "gubben" fick berätta om dom. Fast risken är väl att vi blir osams då!

Fast Maria (alltså Knatten) hade tagit det här med sanningar ett steg längre och kallat det för Dom Sju
Dödssynderna.
En mycket bra idé, det gjorde det hela lite lättare. Jag hade dock inte så stor koll på vad det stod för egentligen, så jag kollade lite på nätet och  hittade bl.a. följande:

HÖGMOD/FÅFÄNGA Dess färg är naturligtvis min favoritfärg violett och djuren som förknippas med dödssynden är häst eller påfågel.
Det är klart att jag är fåfäng - visa mig en kvinna som inte är det!GIRIGHET Färgen är gul och så var det groda, varg eller räv.
Det här tror jag faktiskt inte att jag lider av. Jo, förresten - jag blir väldigt girig när det kommer till växter. Jag vill ha allt!

VÄLLUST/BEGÄR Färgen är blå (hmm, passar inte tycker jag) och djuren ko, tupp, tjur eller get.

Njae, jag lider nog inte så ofta av det längre. Som ung däremot hade man väl en släng av det ibland!


AVUND Grönt, hund eller get.

Ärligt talat är jag är hemskt avundsjuk på alla som är smala och kan äta precis vad dom vill. Gnäller dom sen ovanpå det över att dom gått upp ett eller par kilo blir jag rosenrasande (se först under FROSSERI och sedan under VREDE).

FROSSERI  Färgen som förknippas med frosseri är orange och djuret gris.
Jag älskar mat, god mat och dessutom mycket mat! Och naturligtvis syns det tyvärr!!

VREDE Rött - naturligtvis - samt björn och varg.
Jo, den här dödssynden lider jag helt klart av ibland. Har ett mycket häftigt temperament, man är ju (numera har varit) inte rödhårig för intet! Men det går över väldigt fort, jag är alltså inte långsint och ångrar mig alltid efteråt.

LÄTTJA Ljusblått, get eller åsna.
Det här lider jag inte av, utan jag njuter faktiskt av att vara lite lat ibland! Lättjan visar sig på sånt sätt att jag t.ex. hatar att boka upp mig för en massa kurser el. liknande. Det kan ju vara så att just den kvällen när man ska iväg, då har jag ingen lust utan vill bara vara hemma och sitta i soffan och glo på dokusåpor eller sitta framför dato och blogga!

Sen skulle man ju ovanpå det här ge AWARDEN vidare till sju bloggare och jag har valt följande:

MAMMANETTE
ORMBUNKE
SENNAN
DIANA
MAMMI
MONICA
NINNE
MANITOU

Den uppmärkamma upptäckte kanske att istället för sju så har jag valt att skicka awarden till hela åtta bloggare. Förmodligen hoppar väl en del av er av, så det är kanske bra att det finns någon extra.

OK, nu är det alltså upp till er om ni vill fortsätta att skicka en AWARD. Eller ni kanske är för blyga för att berätta sju sanningar om er själva? Ska bli intressant att följa!

Susie

8 kommentarer:

Anette sa...

Tack Susie! Du får kika på mitt inlägg från igår......där finns en länk till mina "hemska sanningar"!
Du är inte ensam om att tro att Ester är en Riesen......den där historien har jag fått dra många gånger.......känner mig nästan som en rysk hundambassadör ;-D
Valparna är fyra veckor till helgen. Den officiella orsaken till vårt besök är att vi ska klippa/trimma Ester......men jag har ju lite annan i baktanke. Bara maken som behöver övertygas!
kram och tack! /Anette

Ninne sa...

Aj aaj. Ska man nu kasta ut sanningarna om sig?? Jo vid min ålder såå är det väl en rannsakan som behövs.(H ska till tandl.o jag ska m o shoppa?? i Hässleholm. Får se om jag har ngt samvete kvar när vi kommer tillb.
Tack för den så länge
Ska kolla ihopdragn.av inlägg.
KRam Ninne

Knatten sa...

Vad kul du fick till det. /Knatten

ormbunke sa...

Jag tackar och niger för awarden.
Skall försöka lägga in några dödssynder men annars hade jag lite om mig själv i ett tidigare inlägg men det var ju "kanske" inga dödssynder.Ha de gott. Anita

Susanne/Manitou sa...

Bockar och niger. Sju sanningar till. Skall klura på vilka sanningar som skall fram i ljuset .
Susanne

Maria i Sennan sa...

Sanningar..nää..jag kör på döds-synder..får tänka till ett litet tag..så återkommer jag..Tackar så mycket..ha det..Maria

Diana61 sa...

Jaha! Då har man avslöjat sina svagheter. Fniss Svaren finner du/ni här: http://dianastradgard.wordpress.com/

Monica sa...

Fniss! jo jag tackar,,kul med dina dödssynder,,vet inte om jag vill kännas vid mina,,jag ska tänka nu orkar jag inte ,,men om någon dag kommer de.
Ha det gott kram Monica