KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


fredag 29 januari 2010

MÅSTE BLOGGA!


Inte trodde jag att jag skulle hamna här, men jag kände mig tvungen - jag började lida av kraftig bloggabstinens!

Och efter att ha gjort några halvhjärtade besök på Facebook kom jag för andra gången underfund med att det INTE är något forum för mig. Inte heller Trädgårdsamatörernas forum är tillräckligt personligt, där är det mest inlägg om specifika växter samt om föreningen. Sen är det HIH-gruppen i STA (Hemerocallis-Iris-Hosta), ett forum som jag däremot gillar men återigen, det är inte ett ställe man kan bre ut sig personligt på.
Vädret är ju dock så fruktansvärt trist med massor av snö och kyla (hela -6 grader idag), så något kul måste man ju göra nu när jag inte kan vara på Trädgårdsbloggen (som alltså återigen är nerlagd ett tag). Alltså blev jag alltså inspirerad av Diana att börja blogga här!
Nu vet ju inte jag exakt hur den här bloggen fungerar, men några trädgårdsvänner ska tydligen finnas här i alla fall. Det är bara att försöka hitta dom - sen är helgen räddad!

I framtiden tror jag att jag ska använda den här bloggen till sånt som inte har med trädgården att göra, man har ju funderingar kring en massa annat också. Vi får se, det visar sig säkert!

Susie

11 kommentarer:

Hedera Helix sa...

Nämen vad kul att du hittade hit! Lägger till dig till min blogglista direkt! Blogspot har varit lätt att lära sig faktiskt, jag som inte är så hemma på datorer. Fråga gärna så skall jag försöka svara. I min blogglista hittar du fler "gamla" vänner! Ha det gott!

Lena/isis sa...

Men va´kul att träffa dig igen. Tråkigt att det funkar så dåligt på TB. Här är det riktigt kul och när man kommer in i det så är det jätte enkelt att blogga här. Jag lägger till dig också i min blogglista. Kram Lena/isis

gittan sa...

Hallå där! Dig hade jag inte riktigt förväntat mig att se här ute =) Men du är lika väkommen för det, tro inget annat! Faktum är att det är väldigt enkelt att blogga här med. Det där med bilderna är att tänka baklänges. Den bild du laddar upp först kommer nämligen sist. Jag brukar ladda upp bilderna först och skriva texten efteråt, tycker det fungerar bäst så för min del.
Har du fler frågor ang. hur det fungerar kan du alltid höra av dig så hjälps vi åt här med.

Om du sen raderar alla tomma "rader" från din signatur och nerå så slipper man scrolla så långt för att hitta kommentarerna. Ha en finfin helg / gittan

IreneL sa...

Så här blir det enkelt att sätta in bilder: Om du går in på Inställningar och scrollar ner tills du ser där det står Globala inställningar, Välj inläggsredigerare....där klickar du för rutan Uppdaterd redigerare. Sen klickar du på Spara inställningar. Då blir det mycket lättare att sätta in bilderna. Nu hamnar dom där du vill ha dom! Lycka till! / Irene

IreneL sa...

Oj..Stavfel..Uppdaterad redigerare ska det vara!

Ruben sa...

Oj!!! Det här som IreneL beskriver angående bilder hade jag ingen aning om!!! Vad bra att jag fick veta det. /Ruben

mammi sa...

Vi har inte heller väder för utejobb. Dessutom blivit lovade mer snö och väldigt kallt till helgen. Jag blev hängande på det där att senaste bilden kommer först. Fattar inte logiken.
Kram
Marianne

NinaVästerplana sa...

Men vad roligt Susie..... Jag hann inte med o spara ner min TB-blogg. Men många av inläggen ligger på AoT innan jag började på blogspot. Lyckades aldrig bli vän med bildinläggningen på TB.....
Här är inga problem, bilderna hamnar automatiskt i picasa så det är inga begränsningar direkt. O så lärde även jag mig något nytt via IreneLs kommentar ;-)
Ha´t himla gôrgôtt i helgen
Nina

ylvahi sa...

Nämen va kul att hitta dej här
Du ligger redan på min lista sen några sekunder, så jag inte tappar bort dej igen.
Ha´det bra/ Kram Ylva

Susie sa...

Hur 17 lägger man in sina vänner på den här bloggen!?

Bea sa...

Hej! En TB:are till och kul att finna dig här!
Hoppas du finner dig till rätta i detta forum och du är s välkommen!
Kram / Bea