KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

söndag 29 oktober 2017

INTE ROLIGT!

Kände en sån otroligt lust att blogga, men kom på att jag hade inga bilder. Och inte kan man gå ut och ta några heller - det blåser halv storm ute! Dessutom stänker det naturligtvis lite också vilket inte gör det roligare precis!!

Alltså tar jag till några foton som jag sparade från igår, då det först var lite sol men blev gråare och gråare framåt eftermiddagen. Men...jag hann med att se och fota den vackra regnbågen utanför.Som synes hade vi lite löv kvar på buskarna och träden utanför, men förmodligen försvinner dom idag. Jag hoppas att dom inte bara blåser ner utan även bort ifrån tomten. Räfsa löv när det är blött och kallt är inte heller kul!

Jag brukar faktiskt inte göra det på framsidan, för där lägger sig löven oftast i rabatten mot stängslet och skyddar bra. Och man har ju annat att roa sig med.
Idag t.ex. så skulle vi titta på inspelningen vi gjort av Formula One-kvalet från igår kväll. Till det skulle vi äta våfflor med Boels (se bild) Hemlagade Hjortronsylt. Mums!

Men jag som inte är någon fena på det här med våfflor (har bara gjort såna 3-4 gånger i hela mitt liv) misslyckades totalt. Vad det blev för fel vet jag inte, alltså måste jag göra om det hela någon gång när järnet har svalnat och allt fastbrännt är borta. För det slutade med att den första våfflan brände fast i våffeljärnet så hårt att det inte gick att öppna det utan att ta till Rolle och kraftigt våld!
Sen stekte jag tre våfflor i en liten stekpanna - blev inte alls lika gott och inte nåt roligt!!

I växthuset blåser det inte och vi har värmefläkten på så det är hela +12/13 grader där inne. Riktigt skönt, men det kanske är i varmaste laget.
Sen är det lite synd om "busråttan" Santos. Han får ju inte direkt några längre prommisar nu när vädret är så här. Att bara gå ut med matte tio steg till växthuset är väl inte direkt vad han skulle vilja roa sig med! Och igår när vädret var ganska OK, då hörde han skott långt bort och då ville han bara gå hem. Han är alltså väldigt skotträdd!!Så vad ska man roa sig med annat än att bara sitta framför datorn. Kanske jag skulle försöka uppdatera min gamla trädgårdsritning, den stämmer inte alls efter alla förändringar som skett dom senaste åren (se ovan). På den finns varken rosenspaljén, poolen eller växthuset med. Men...jag vet inte, det känns inte heller speciellt kul. Jag ska kanske istället satsa på att göra en helt ny ritning (på datorn - *fniss*)!

4 kommentarer:

wiolettan sa...

Tre veckor och du inte har fått svar på proverna. Märkligt, du kanske borde ringa och kolla. Skönt att din mans EKG var OK.
Härliga bilder här inne hos dig som vanligt.
Regnbågen, så vackert.
Våfflor med hemlagad hortronsylt, så gott. Vi åt pannkakor med hemlagad hjortronsylt häromdagen och det var otroligt gott.
Tog bort över 100 träd? Låter som en hel skog. Vilket jobb och vilken skillnad det blev, kan jag tänka mig.
Fin hund, Santos.
Ha en toppendag och varm kram till dig.

Anonym sa...

Det är fina bilder. Jag har ett enkelt och gott recept på våfflor. Du ska få det. Smeten som blir över fryser jag till en annan gång. Jag skickar på din mail.
Kram Boel

Ingrid sa...

Eva och Edoardo hade lagt ut helt otroliga bilder på regnbågen i går eftermiddag på facebook. Edoardo hade fått till ett foto där det var dubbla regnbågar. Annars var det väl en sällsynt tråkig dag igår med blåst och regn. Ingenting som gör en glad precis!
Kram, Ingrid

roth phallyka sa...

Härliga bilder här inne hos dig som vanligt.


เกย์ไทย