söndag 17 januari 2021

HELG & VÄDER

 Igår snöade det hela dagen och var ett par minusgrader, men idag har vi faktiskt haft sol - men vansinnigt kallt. Hela minus 10 grader! Kallast den här säsongen.....



Jag som inte är förtjust i snö eller kyla och som dessutom går som en kråka, jag håller mig inne. Är livrädd för att halka och göra mig illa. Sjukhuset har varnat för att det är fullbelagt på akuten. Istället kurar jag i soffan under min trasiga elfilt - för den är rätt varm även utan el - och glor på TV. Kanske inte så produktivt, men jag får nog vänta ett par dagar eller en vecka till innan jag känner mig "fit for fight" och kan börja återgå till ett normalare liv. 



Eftersom jag är så frusen så tog Rolle igår fram en liten "speciallykta" att elda i. Och den hjälpte faktiskt till att hålla temperaturen runt 23-24 grader. Riktigt skönt med andra ord. Vi hade också en massa ljus tända när vi åt. 

Om några minuter ska jag - naturligtvis - titta på tv om hur pandemin har sköts. Ska bli väldigt intressant att se dom ansvariga ställas mot väggen. Antagligen kommer jag att återkomma med några kommentarer lite senare. Samtidigt går ett favoritprogram, Farmen, så det är ju tur att man kan spela in det. Jag är nämligen barnsligt förtjust i såna här tävlingar och dokusåpor.



SUSIE




2 kommentarer:

chica sa...

Adorei a foto da neve e tua casa, acolhedora! Fica bem! beijos, chica

Ingrid sa...

Så mysigt det ser ut med den där värmande lilla lyktan. Jag har två blockljus som jag tänder på kvällarna. Inte vet jag om de värmer så mycket, men det känns lite mysigt ändå.
Ha en glad måndag!
Kram, Ingrid