KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

söndag 21 juli 2019

EN HÄRLIG LÖRDAG

Efter en njutbar torsdag så blev det en ännu bättre lördag. Först åkte vi iväg och handlade i Hemse, sen åkte vi hem igen och käkade lunch och kollade då i tidningen vi köpt. Som tur var…..!
Där hittade vi nämligen en annons för Gotlands största loppis i Dalhem. Den har vi besökt ett flertal gånger och t.o.m. själva sålt en del på. Alltså ett ”måste”! Jag tog med mig en bra bok och satt kvar med Santos i bilen en timme och läste. Det ryggonda var nämligen lite extra ont precis just då, så att gå runt på den stora idrottsplatsen var inte att tänka på. Men jag har ju en duktig och kunnig gubbe som vet vad jag gillar!
P1030380
Han kom tillbaka med ett par CD´n, en alldeles ny jeansjacka och en jätterstor asiatisk kokbok. Visserligen har jag ett par sådana sen tidigare, men vi gillar asiatisk mat så den kommer säkert till nytta. Om inte annat så är den mycket inspirerande att titta i…..                        Efter det så satt vi oss först på altanen med ett glas körsbärsvin och lite oliver i citron som tilltugg, men så kom vi på att det var naturligtvis i poolen vi skulle sitta en så skön och varm dag. Där var det underbara 32 grader vilket Rolle tyckte var nästan för kvalmigt först, han föredrar när det är runt 28 grader, men jag trivdes som fisken i vatten! *fniss*
P1030379
Men jag tror att han tyckte det var rätt skönt för vi var BÅDA i vattnet över en timme och såg ut som russin när vi gick upp. Sen åt vi middag på altanen – grillade laxpaket – och njöt av eftermiddagens härliga värme. På kvällen tittade vi på Indycar-kvalet på TV. Så lördagen kunde inte ha varit bättre…..

SUSIE


2 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Låter som en skön lördag! Loppis och bad, och lax, tummen upp!
Kram Gunilla

Anjas Hill sa...

Här har vi två riktiga livsnjutare, förstår jag :-)! Och tacka för det när man kan plumsa i den egna poolen och bara va'!
Det var länge sedan jag var på loppis sist. Och, skulle vi få för oss att åka på någon så kan min gubbe absolut inte handla rätt i min smak. ;-) Det får jag göra själv ;-)
Tur för dig som kan bara sitta kvar i bilen och bli servad...:-)
Ha en härlig, fortsatt vecka!
/Anja