KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

måndag 9 april 2018

VAR ÄR DOM.....!?

Igår blev det inte mycket gjort precis, i alla fall inte utomhus - trots vårvädret. Vi tittade på bilrace hela dagen och hela kvällen. Vi älskar ju det båda två, men igår var det nästan jobbigt!
Och idag var vi tvungna att åka till Visby eftersom vi upptäckte att vi måste köpa en fönstertvätt med teleskoparm till växthuset!!


Så sagt och gjort...vi gasade upp framåt elvatiden och då hade vi strålande sol och hela 17 grader här. Nästan synd att ge sig av hemifrån, men vi var så illa tvungna. Mina fyra kamelior kommer från Holland den här veckan och då vill jag ha färdigsanerat i växthuset!
När vi kommit halvvägs - till Tofta - så sjönk temperaturen drastiskt ner till bara 12, men väl uppe i Visby gick den upp till 15. Allt vi skulle ha inhandlades vilket tog ett par timmar och så tog vi "innervägen" hem, alltså inte utmed kusten.

I jämhöjd med Tofta började det bli varmare...och varmare...och varmare! Så det hela slutade med att det var 20 grader varmt när vi väl var hemma!! Massor av blommor hade naturligtvis slagit ut, helt underbart.....På grund av det otroliga vädret hade en hel del hade slagit ut när vi kom hem, men tyvärr var vi så sena (det tar "evigheter" att åka till Visby och handla, man kommer på massor man behöver) så någon test av fönstertvättaren har vi inte hunnit med. Men i morgon så.....

Så för att kunna göra allt klart i växthuset frågade Rolle mig var jag hade gjort av dom nytvättade skyddsgardinerna? Men inte 17 kommer jag ihåg det! Jag har ett svagt minne av att jag la dom i en plastpåse som jag sen la någonstans.....!?
Nu har vi båda två gått igenom alla aktuella ställen, utan att hitta dom - så i morgon ska vi gå igenom alla inaktuella. Jag håller tummarna.....

Susie4 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Ja igår kom sommaren! Nåja, lite kyligare vårgrader idag igen...
Spännande att se dina kamelior sen. Önskar dig en skön vårvecka!
Kram från Titti

Ölandsvindar sa...

Att leta är ett inte helt obekant nöje för oss också! Och ändå tycker jag att jag sorterar bort, slänger och skänker till loppis hela tiden, just för att det ska vara lättare att hitta saker. Min gubbe körde från Stockholmstrakten och hem i söndags och han upplevde också de här temperaturförändringarna hela tiden. Kyligast var det över Ölandsbron med det fortfarande iskalla vattnet under.
I dag har vi det svalare igen, men ganska skönt att det inte går alltför fort. Låter spännande med den där fönstertvättmanicken. Ska kolla det närmare.
Kram /Kerstin

Carina sa...

Låter som en spänande dag. Hoppas gardinerna kommer fram :)

Ha det gott! Carina

Anita sa...

20 grader! Det kallar jag vår! Känner igen det där med att lägga undan saker på ett "bra ställe" som absolut inte är några problem att komma ihåg. Köpte 10 par trädgårdshandskar på mässan ett år. Hittade dom ett år senare och då hade jag blivit tvungen att köpa några nya :) Hoppas du hittat gardinerna nu. Och så väntar jag med spänning på kameliarapporten.

Kram Anita