KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


onsdag 14 december 2016

GNÄLL & KLAGOMÅL

Ibland är det så att lusten att blogga slår till när man inte har något direkt att blogga om.
Eller några nya bilder att visa! Så vad gör man då!? 

Jo, man går igenom sitt bildarkiv och ser om det är något som kan passa.  Bilden ovan t.ex. är från ett litet fiskeläge på östra sidan av ön. Och den nedan från en prommis på Ekstakusten.  Alltså båda från några av våra otaliga prommisar.
Dom skulle man ju både kunna berätta om och visa massor av bilder från - fast så vansinnigt kul så här långt efteråt är det ju inte!

På tal om Rolle så tror jag att jag ska passa på att klaga lite på honom. Fast just nu gnäller jag först och främst på datorn, eller rättare sagt på det här med att saker och ting i den "uppgraderas automatiskt". Så fort den här uppgradering görs - och det gjorde det igår - så ändras något till det sämre. Jag trodde faktiskt det var meningen att det skulle bli bättre!?

😕

Just nu är det startsidan som helt plötsligt inte alls ser ut som den brukar. Vad mer som hänt vet jag inte eftersom jag inte har kommit förbi det här första problemet. En "tröst" är att nu har man i alla fall nåt att göra idag.....

Sen är det alltså Rolle och hans nitiska sida jag måste få klaga lite på. Han ÄLSKAR att slänga saker och ting - och det utan att fråga mig. T.ex. den här solstolen ovan!
Den hade visserligen hängt med ett antal år, Rolles pappa hittade den i soprummet där han bodde. Så vi har väl haft den i snart 20 år och hur gammal den var när svärfar hittade den vet vi inte.
Men Rolle laserade den svart och den blev riktigt snygg. Speciellt när vi för tre somrar sen köpte en ny snygg dyna till den.
Den behövdes också på platsen den har stått dom senaste åren, för vi har inget räcke åt det hållet. Man kunde använda den som ett extra räcke när man gick uppför den lilla trappan för den var
stadig och stabil.

Men jag håller med Rolle, stolen var inte snygg längre. Den var helt och hållet bevuxen med nån sorts ljus svamp/lav/mossa. Detta trots att den laserades varje vår.
Det visade sig vara nästan omöjligt att få bort den här svampen, man fick karva den, slipa räckte inte. Så jag kan väl i och för sig förstå Rolle. Men det hade nog gått, även om jag själv inte hade nån större lust att göra det jobbet. Så jag ska nog inte klaga på Rolle.....

😜

Men...nu åker vi istället på att köpa något nytt att ställa där. Inte för att vi satt i stolen speciellt ofta, enbart när man hade badat i poolen för vi hade handdukar och kläder på den då. Men att köpa en ny dyr däckstol när man inte kommer sitta i den, det har jag ingen lust till!
Men jag var inne hos någon (?) och såg ett inlägg om hur man gjorde en planteringslåda. Nu har ju vi ett antal sådana sen tidigare, så jag tror att vi grejar det - och visst skulle det vara bra med en eller ett par pallkragslådor precis där. Eller.....!?

5 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Fin bild på fiskeläget är det i alla fall! Och headern, så vill jag att det skall se ut nu! Vår dator är inne på reparation igen :( onknappen vill bara fungera lite då och då, så vi tröttnade o lämnade in den . Tur man har mobilen, men blogga går ju inte...
Ha det gott!
Gunill

Maria at Inredningsvis sa...

Härliga foton och fasen vad man saknar sommaren :) Jag passar på att önska dig en riktigt GOD JUL & Gott nytt 2017:)

Idag tipsar jag om en butik med riktig lyx & glamour på bloggen!

LOVE Maria

Vilt og vakkert sa...

Heisann, sånn er livet! Ikke alltid man har svaret parat.... Vet ikke om det er bedre å kjelleren full av gamle stoler som bare venter på å bli tatt i bruk.... når det måtte bli, vet bare gudene....
Ha riktig flotte førjulsdager ;:OD)

Marlise sa...

Hej Susie
Gestern habe ich mich über die Post gefreut.
Ein Brief von Gotland.
Danke für die Karte und die Wünsche
und für den langen Brief.
Da bin ich leider ein bisschen schreib faul.
Liebe Grüße für Rolle und Dich

Går var jag glad om brevbärare.
Ett brev om Gotland.
Tack för kortet och önskningar
och för långt brev.
Eftersom jag tyvärr lite lat om att skriva.
Lyckönskningar för dig och Rolle......Kram Marlise

Anonym sa...

När man inte känner för att blogga tycker jag att det är bra att ta en repris, särskilt kanske för att jag är relativt ny hos dej och har missa så mycket. Dessutom glömmer man ju mer och mer med åldern. Jag kör repriser ibland och det brukar vara uppskattat.
Gillar ditt inlägg!