KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

tisdag 26 juli 2016

FÖRSTA DAGEN

Igår tog vi oss från Oskarshamn och färjan till Vrigstad. Trots AC i bilen blev det en ganska jobbig resa. Så länge vi satt i bilen gick det ju bra, men man både vill och måste ut och gå några rundor ibland. Men är det 29/30 grader och stekande sol hela tiden så är det faktiskt inte så kul.

Så kom vi till Vrigstad Hotell (Best Western). Vi som har hund är visserligen vana att hamna i en hörna långt bort, men den här gången var hotellet enormt stort - i alla fall långt - så det blev en jobbig gångväg till rummet (se den röda linjen) med en massa bagage och hund. Någon vagn att dra väskorna på fanns inte!?
Rummet var väl helt OK, men när vi väl kom dit så hade vi placerats i ett rum där solen låg på - så det var väl ungefär 40-45 grader där inne! Dessutom fanns det inga handdukar alls!!

Men Rolle är ju inte handfallen precis, så han såg till att vi fick byta rum till skuggsidan och så hittade han en fläkt som fick stå och gå i det helt öppna fönstret hela natten.
Dessutom flyttade han bilen till baksidan precis utanför fönstret. I änden på korridoren fanns en branddörr som vi sen kunde använda när vi packade dan efter.
Men...efter att ha sprungit omkring i det tomma hotellet på morgonen så hittade vi till slut en person som kunde tala om att frukosten serverades en trappa upp i värdshuset. Se det lila strecket!
Så det var nog både första och sista gången på det hotellet!!

Inga kommentarer: