KOMMENTAR

VIKTIGT!!! Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.

Du MÅSTE - och det här gäller alltså alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar!

Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!

fredag 20 mars 2015

BLOOMING FRIDAY- LJUVA DRÖMMAR

Upptäckte nyss att det nästan är lördag och att jag glömt lägga in veckans inlägg; Ljuva Drömmar!
Kan kanske bero på att jag inte har några drömmar för trädgården kvar, dom flesta har jag ju förverkligat under dom här 12 åren på Gotland. I vilket fall som helst så har jag inget stort projekt igång i år. Lite tråkigt faktiskt! Men det kommer väl fler år..... 

Vacker milt gul liten narciss.

Men nu när både hunden och gubben sover, Let´s Dance är slut för kvällen, så satt jag mig framför datorn för att jobba lite med den nya hemsidan för Gotlandskretsen, Sällskapet Trädgårdsamatörerna som jag håller på med. Och har hållit på med sista veckan.....Och då kom jag på att jag måste göra ett inlägg, vill faktiskt inte missa det. Men vad 17 har jag egentligen för ljuva drömmar om trädgården just nu? Hm!?

Gulsippa

Jo, jag vill se allt nyplanterat i "parken" växa upp och bli vackert. Och så drömmar jag om att jag ha MASSOR av vårlökar där. I morgon t.ex. så ska jag plantera 2 kassar fulla med snödroppar och vintergäck "in the green". Dom fick jag igår av min väninna Lisa när hon och en annan trädgårdsintresserad väninna (som jag fick en okänd växt av) var här för en tjejträff med mycket skratt, bröd & ost och lite gott vin. Och så vansinnigt mycket trädgårdssnack.....Väldans trevligt!


Men när vi (järngänget) gör årets beställning från Dix i Holland ska jag återigen bara ta sånt som rådjuren och sorkarna ger 17 i, alltså narcisser, våriris och allium - och kanske nått annat kul som jag hittar i årets katalog. Alltid finns det väl nått extra spännande......

Blombilderna är från förra året, men det har börjat blomma en hel del så i morgon ska jag ut och fota om vädret bara tillåter. Idag har det regnat så vi passade på att åka till Visby och uträtta en hel del ärenden.

11 kommentarer:

Gunborg Uhno sa...

Fler vårblommor är en sak som jag ska försöka plantera.Man är ju så sugen när våren äntligen behagar dyka upp.Då vill man se massor med blommor i trädgården.
Här har det snöat i natt så det är vitt ute men blå himmel börjar komma fram.
Trevlig helg.

Maribel sa...

Drömmar kan vara stora som små, fina vårplanteringar är ingen dålig dröm. Du har så mycket fint i din trädgård, din Iris är ljuvlig. Hoppas du kan fixa i trädgården, här är det snö, så det blir inte mycket trädgårdsarbete idag. Ha det gott!

Anja sa...

Ojdå! Då har man kommit långt när det inte finns några drömmar kvar;-)!

/Anja

Mias Trädgård sa...

Mmm, det är väl det bästa att bara längta tills det börjar blomma igen! Ha en skön helg! :) Mia

Ingrid sa...

Idag kom man av sig lite, men nu är det ju grönt och skönt igen!
Trevlig helg på dig!
Kram, Ingrid

Gunilla sa...

Jag går i drömmarnas tecken och längtar till allt kommit igång.

trevlig Helg

Gunilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Millas Trädgård sa...

Inga drömmar...De kommer nog ska du se. Helt plötsligt poppar det upp något nytt från ingenstans. Annars får du ju njuta i din dröm så länge.
Trevlig helg!
Milla

Rost och rädisor sa...

Kan inte föreställa mig att trädgården skulle bli färdig och drömmarna ta slut. Att frossa i vårlökar drömmer jag också om.
Allt gott
Anette

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Drömmar kommer, drömmar går :)

Må så gott in ditt "lökhav"

Kram Ewa :)

Sofie sa...

Härligt att drömma om våren blommor:) Ha det fint!
Varma hälsningar,
Sofie