KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


torsdag 22 januari 2015

NARCISSOR OCH FINT VÄDER

För att komma över det här med snö och vinter som vi har nu, så var jag tvungen att kolla in vad jag hade beställt för narcisser och planterat i parken. Man måste ju ha lite att se fram mot.....
Det blev rätt många, fast på dom här två collagen är det bilder på 10 sorter men jag vet att det "bara" blev åtta. Vi var ju några stycken som köpte ihop så istället för att t.ex. ta 100 av varje, så delade vi så man kanske fick 30 eller 50 eller så.
Så jag måste gå igenom förra årets order och se exakt vad jag beställde och sen fick och planterade. Eller så kan jag vänta och se vad som kommer upp..... Fast jag kan nog inte hålla mig så länge!
Annars är vädret faktiskt riktigt fint här, det är plus 2-3 grader och strålande sol så man kan inte klaga. På vägarna har snön redan nu smält undan.
Fast jag ser fram mot att även resten blir snöfritt, men jag tvivlar. På vår tomt ser det nämligen fortfarande ut som om det vore -10 grader och 20 cm, men så har vi ju Gotlands snöigaste tomt också! Det blir alltid snöfritt här sist!!


Trots att det är så fint väder så ska jag istället för att gå i naturen ge mig av till Hemse för att inhandla lite förnödenheter. Inte alls lika kul. Rolle erbjöd sig visserligen att åka, men jag vill nog handla själv idag så jag får hem ALLT jag behöver. Han är bra på att handla, men endast det som står på lappen han får med..... Just nu är han iväg till en god vän här i Eksta, så jag ska ta och göra mig iordning. Då får man en uppvärmd bil att åka i, inte dumt!4 kommentarer:

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Hej, jag gillar inte heller att handla...nja...att gå på byggmarknader är alltid kul likaså att besöka fina plantskolor....men att handla mat är tråkigt.
Här skiner solen också men det blir rätt kallt, ser att det börjar glittra ute. Jag håller på med ett jättestort betonklot...90 cm i diameter, nästan färdig.
Ha en underbar helg, KRAM

lavendia sa...

Skönt med litet blomfägring. Här är vitt och kallt och lär bli ännu kallare. Jag blir alldeles handlingsförlamad när det är kallt. / Britt

Ingrid sa...

Det kommer att bli hur fint som helst i parken!
Jag har varit i stan idag och där var det minsann inte mycket sol att skryta med.
Hoppas att det gick bra med handlandet.
Kram, Ingrid

Carita och Bertel sa...

Så fint det kommer att bli när alla lökar kommer upp och blommar, något att se fram emot. Jag trodde det höll på att bli vår här men nu har vi fått ca 15 cm snö, det är väldigt vackert med snön på alla träd och buskar.Hoppas den får ligga kvar ett tag när den ändå kom till slut. Ha det fint. Carita