torsdag 21 augusti 2014

3:E SEMESTERDAGEN

Dagen började med att jag vaknade redan klockan fyra! Man somnade ju tidigt igår.....
Efter några timmar väckte jag resten av gänget och när vi ätit en tidig frukost åkte vi mot Hässleholm. Men bara efter några mil så frågade Rolle mig om jag hade lagt in Santos "bajspåse" i bilen. Men det hade jag ju inte...för jag trodde han hade gjort det. Alltså låg den kvar mitt på grusparkeringen utanför hotellet. Pinsamt!

Så det vara bara att ringa till Luna och berätta om tabben man gjort. Men vi var förlåtna!
Sen åkte vi vidare till Vinslöv där vi skulle besöka bloggaren Ingrid och hennes man Hasse.
Kolla in gräsmattan deras! Inte ett enda ogräs!! Helt otroligt!!!

 Hasse som bekantar sig med Santos.
Ingrid visar sina vindruvsklasar på sin jättegamla vinstock.
Här skulle jag egentligen fotat damen i keramik som hängde bredvid pelargonen, men jag lyckades inte få med henne, det blev bara blommor för hela slanten!

Hasse visade sig vara en mycket duktig konstnär och dom här nonfigurativa tavlorna blev vi alla tre väldans förtjusta i.

Den jag och Christina gillade mest var den till höger, Rolle gillade den till vänster bäst. Fast egentligen är dom ju inte så nonfigurativa egentligen när man ser dom så här!

  * * *

Nu är vi så trötta att ingen av oss orkar sitta uppe längre, så den 3:e dagens äventyr fortsätter i morgon!

SOV GOTT


3 kommentarer:

Ninne sa...

Det var verkligen roligt att få träffa er. Lite tokigt mottagande fick ni förstås-- men skit i det --nu minns ni väl det bättre?? Ser på ditt inlägg att ni kommit till "sängs" i tid???? Med spänning ser fram emot vad som hände sen.. Det var ju mycket trevligt som stod på tur ..Ha fortsatt fint Kram på Er

Ps. Ni anar inte vilket jobb grannens lille hund hade på em.. VEM VAR SANTOS?? besökt mitt revir.. Ds

Ingrid sa...

Vilka vindruvor!!
De imponerar väldigt på mig när jag tänker på den lilla vinstocken i växthuset på Stenstugu.
På tal om Hässleholm:
Har du sett programmen från Böda någon gång? Där är kändisarna från Hässleholm, Kicki och Leif med. De är Kristers svärföräldrar.
Kram, Ingrid

Zinnia sa...

Ja gräsmattan är inte av denna värld utan Wimbeldon har en konkurent. är det ett fågelbad som hänger så vackert på en av bilderna. Hennes konst verkar vara precis i min smak. Kram Zinnia