lördag 14 juni 2014

BLOGGBESÖK

Igår så kom Eva & Rolf på ett kort besök. Eva (som är Knattens mamma) är alltså en bloggväninna som jag aldrig träffat och Rolf är hennes gubbe. Dom skulle stanna över natten för att idag fortsätta att "göra Gotland" under några dagar. Dom hade för ett par månader sen fått lite tips av mig på vad dom kunde se och uppleva och var dom kunde bo och äta någonstans. Det är inte alltid så lätt så här innan turistsäsongen! 

Tyvärr blev det ju omslag i vädret, men igår var det ganska hyfsat väder så vi hann med att sitta på altanen och ta ett glas rosé innan vi åt lite mat. Sen gick vi en trädgårdsrunda och så åkte vi ner till Ekstakusten för att se solnedgången. Ett måste enligt förståsigpåarna!


Trots att vi aldrig träffats tidigare så var det som om vi känt varandra länge och Rolle och Rolf gick bra ihop också, så det blev en riktigt trevlig kväll. "Grabbarna" la sig vid elva men vi snacksaliga damer höll ut ända till halv tolv.


Här överraskade jag Eva i gästbadrummet i morse när hon försökte fixa till håret. En totalt onödig - och dessutom helt omöjlig sak  -  för idag blåste det fruktansvärt ute. Och inte nog med att det blåste, det var dessutom iskallt och grått. Det senare har dock gått bort nu och jag hoppas dom får lite varmare också på sin tur runt ön...annars kan man ju inte ens gå ur bilen!


Våra gäster hade med sig en flaska rosé, en underbart vacker orkidé och så en "sömntuta" (alltså en växt, inte nån av gästerna *fniss*) hemifrån. Dom syns till vänster på bilden! 
Vi hade verkligen en jättetrevlig kväll ihop, kände som om vi var gamla vänner. Eva och jag har nog ganska lika personligheter, alltså gillar att prata och att umgås, så vi kom i "självsvängning" ibland som Rolle brukar säga! *fniss*  Det ska det bli spännande att höra hur resten av deras Gotlandsresa avlöpte!!

TREVLIG HELG


8 kommentarer:

Ingrid sa...

Det låter som ett trevligt besök! Hoppas nu att vädret blir lite stabilare igen. I eftermiddag blev det ju riktigt fint om man bortser från blåsten. Jag gick en vända och det var riktigt angenämt.
Ha en skön lördagskväll!
Kram, Ingrid

ulla laiho sa...

Det var många trevliga besök du haft.

Vilken härlig Syringa reflexa du har. Jag har en buske där blommorna är mer kompakta, som de är på vanliga syrener. Den har varit väldigt utsatt senaste dygnet för den hårda blåsten.

Hemskt med fästingar. Bonusdotterns hund Zorro blev väldigt dålig för några veckor sedan, kunde knappt gå, så det blev ett veterinärbesök. De kunde inte hitta felet men fästing var en möjlighet. Han fick medicin och blev bra på en vecka.

Ha en bra helg!

lavendia sa...

Vad kul att ni passade ihop. Sådant kan man ju inte vara säker på innan.

Marlise sa...

Das hatte ich mir schon gedacht, das Eva und Susie gut zusammen passen
Die Art, wie ihr beide im Blog schreibt.
Schön, das es in Wirklichkeit auch so war :-)
Die gleiche Sprache...das ist auch einfacher.
Dann wünsche ich dir, etwas Erholung nach den vielen Besuchen.
Und Eva und Rolf noch eine schöne Gotlandtour.

Jag hade redan tänkt passform, Eva och Susie bra tillsammans
Sättet du både skriva i bloggen.
Jo, att det i själva verket var det till och med så :-)
Samma språk ... det är lättare.
Då önskar jag er lite vila efter så många besök.
Och Eva och Rolf fortfarande en vacker Gotland turné.

Kram Marlise

Rosor och ruiner sa...

*hihi* självsvängning det låter det!
Ni verkar ha haft det väldigt trevligt, vad mycket besök ni har haft!
Tack för din gulliga kommentar om mina genomtänkta och ogräsfria rabatter....*hihi* du skulle bara veta!
Ha det gott!
Gunilla

Maria sa...

Ja med vissa människor är det bara så att det funkar med en gång, trevligt ser ni ut att ha haft.
Önskar du får en finfin midsommar
kramizar

Rost och rädisor sa...

Trevligt med besök och kemin verkar ju stämma!
Ha det fint
Anette

Carina sa...

Så roligt med besök, och extra kul och spännande när man aldrig träffats irl tidigare.