KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.


Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.


Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


onsdag 22 januari 2014

GRÖTLINGBOUDD

Vi har - som många andra har jag sett - haft ett otroligt fint väder dom senaste dagarna. Ja, inte idag. Idag är det mulet och det kommer faktiskt en aning snö också. Men dagarna innan har det varit precis klarblå himmel - men otroligt kallt. Termometern visar visserligen bara -4/-5, men i vindarna så blev det som -18 grader sa dom på väderleksrapporten i TV! Och det stämde nog - hemskt!!
Alltså passade vi på att ta en tur ner till Grötlingboudd. Det är ett område som vi ofta besöker, antingen för att bada eller för att bara ströva omkring. Just i förrgår så gick vi ner på ett ställe vi inte varit tidigare för det var lite växtlighet där - som vi trodde skulle skydda oss för den bitande vinden. 
Och visst gjorde den det lite grann, men till slut så var vi nere på strandängarna. Och där var det visserligen otroligt vackert men inte direkt skönt om man säger så! När vi sen upptäckte att det låg några små sommarhus där, så drog vi oss uppåt mot bilen igen.
Sista biten hade vi vinden emot oss och jäklar vad vi frös. Trots att vi hade byltat på oss riktigt ordentligt så var det så himla mysigt att kasta sig in i bilen, sätta på stolsvärmarna och gasa hemåt.  Njae, vinter är  nog inte direkt våran favoritårstid precis! Men man märker ju att det blir ju ljusare dagar nu och dagarna och veckorna går faktiskt ganska fort. Så snart är det nog vår.....  

9 kommentarer:

Gunilla Teckenberg sa...

Det syns nästan på bilderna att det är isigt i luften fast vackert är det när man inte behöver känna den bitande vinden.

Ni har nästan ingen snö ser jag, är det vanligt att havet ligger öppet denhär tiden på året?

Ha det gott!

Anonym sa...

Här är en till som längtar till våren, men man får göra det bästa av situationen. Njuta av det som är bra. Jag sitter här med kartan till hands och försöker hitta platsen ni var på, men läsglasögonen ligger en våning upp vid Mari Jungstedts sista Gotlandsbok. Vinden är som du skrev oftast värst. Kram från Bosse som har det vindstilla på kontoret.

Susanne Jonsson sa...

Oj oj, det väder ni har känns väldigt långt från våra minus 22 och snö ! Tänk vad Sverige är vackert!

Yvonne Blom sa...

Så vackra platser du har nära dig! Härligt! ... och jag hoppas ju att vintern fortsätter ett tag till. Ha det fint i kylan, din årstid kommer sedan.
Kram

lavendia sa...

Håller med ovanstående. Vilka vackra platser i din närhet. Roligt namn.

Marlise sa...

Hej Susie,
du überlegst schon,wo du spazieren gehen kannst auf Öland.
Trollskogen ist sehr schön,
aber du brauchst Zeit
um das Schöne zu sehen.
Guck heute einmal in meinen Blog
ich habe da einen Tipp.

du funderar redan
där du kan gå på Öland
Trollskogen är mycket trevligt
men du behöver tid
att se skönheten
Titta i dag till och med i min blogg
Jag har ett tips

Kram Marlise

Evas Kvarnaro sa...

Ja fy tusan för dessa kalla vindar
jag kan tänka mig vad det viner nere vid havet, brrr . . . .
Absolut inte heller min årstid,
men får man se vackra bilder blir man glad, jag stannar bakom dem, *fniss*
Mina öron gillar inte blåsten, det hjälper knappt hur jag virar in skallen så får jag 'öronsprång.
Hmm finns det något som heter så . . . . ?!
Vilken lycka ändå det har blivit en timma ljusare, visst våren är på väg och vi längtar Susie . . .

Må så gott/ Kram/ Eva

Kristina Bonander sa...

Hej Susie,

Vad roligt att just du lämnade en kommentar på min blogg trots att jag varit borta från Blogger under tiden jag bloggade på Aftonbladet.

Du var den första som gav mig den allra första kommentaren när jag började blogga för flera år sedan. Och sån´t kommer man ihåg.

Ha en skön dag
Kristina

Ingrid sa...

Jag måste säga att ni är tuffa som ger er iväg ut till stränderna när det blåser så isigt kalla vindar. Jag HATAR blåsten, så dagens väder passar mig utmärkt - nästan stilla.

Kram, Ingrid