KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


söndag 26 januari 2014

ÄNTLIGEN!

Tänk att ibland så kan faktiskt ens drömmar gå i uppfyllelse!! 

Jag har precis som alla andra drömt om en massa saker att göra, att uppleva, att få under mitt långa liv. Många av dom här drömmarna är naturligtvis sånt som jag vet är rena fantasierna, men sen finns det ju sånt man alltid längtat efter men aldrig trott att man skulle få till. Som det här med pool.....
Och nu ligger den där! Ja, alltså inte nergrävd och klar *fniss*,  men den finns i alla fall på tomten - så drömmen är på gång att uppfyllas!!
Nu ska det bara bli lite varmare, alltså max -3 grader, så sätts jobbet med att få den på plats igång. Så det blir nog ett premiärdopp innan aprils utgång i år. Som synes är det inte världens största pool (den är 2,6 x 4 m), men den kommer räcka alldeles excellent åt  gubben och mig - och kanske några av våra sommargäster också!
Det bästa är att "poolkillen" förstår precis vad vi (alltså jag) är ute efter - han har fått en massa ritningar under resans gång - när det gäller hur det hela måste se ut när allt är klart. Dessutom är han nu inne på att det ska grävas för hand (för att inte förstöra för mycket i trädgården med tunga maskiner) så jag tror att vi så småningom ska kunna ligga och plaska i poolen och se oss omkring och vara nöjda. Riktigt nöjda! För det är ju otroligt viktigt.....
Nått annat som är viktigt är att vi båda två blir nöjda med våra respektive leksaker. Rolle har ju det här med fordon som sitt stora intresse. Just nu står det två renoverade veterantraktorer ute på verkstan. Ja, den ena är väl kanske inte 100% klar, det behövs några små kompletteringar - men snart så. Alltså frågade jag vad han ska göra sen, för det är alltså själva jobbet med att renovera som han tycker är roligt. Köra dom är han totalt ointresserad av.....
Då tog han återigen upp sin gamla dröm om att skaffa sig en liten sportbil, en Mazda Miata. En sån har han faktiskt pratat om till och från sen vi flyttade hit. Och vem kan ha något emot det!? Inte jag i alla fall!! *fniss* Jag är också bilintresserad och vi har haft ett otal "roliga" bilar under åren. Både sportbilar, veteranbilar, racebilar, jänkare och en massa "häftiga" mer vanliga bilar. 
Numera är vi tråkiga och har bara en liten Skoda Pickup och så vår vardagsbil, en Kia. Så det är klart att en liten sportbil skulle passa oss perfekt! Vi får väl se hur det går!!

11 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Härligt! Nu är det "bara" att vänta på premiärdoppet! Det kommer bli jättefint, vilken njutning sen när det är klart och du kan ligga där och svalka dig i sommarvärmen och titta ut över din fina trädgård!

Carina sa...

Vad vore livet utan drömmar? Visst, nog vore det ibland lite mer enkelt, men hur kul på en skala? Lycka till med poolbygget.

Marlise sa...

Herzlichen Glückwunsch!
Schön, das Träume sich auch erfüllen können.
Wer wird das große Loch ausgraben?
Im April, draußen, baden???
Da wird das Wasser doch hoffentlich erwärmt.

Grattis!
Tja, att drömmar kan bli verklighet även
Vem kommer att gräva stora hål?
I april, utomhus, simma?
När vattnet värms upp, hoppas jag.

Nora sa...

Va härligt att drömmen snart har gått i uppfyllelse!
En Mazda Miata skulle passa er bra - tänk va skönt att "glida runt på ön" i en sån till sommaren!
Kram!

Evas Kvarnaro sa...

Den drömmen Susie är för er
livskvalité och den är viktig.
Både 'din' och 'hans' 'leksaker' kan ni bägge ha nytta av . . . .
Ingen missunnar er detta bara att gratulera! En sportbil verkar kul!
Fundera inte för länge Rolle bara ta den chansen när 'den snyggingen kommer i din blick.

Min dröm har alltid varit en röd
Volvo P 1800. Fast Roger Moor hade en vit, *fniss* men den drömmen har jag skippat nu, det finns viktigare saker jag vill ha.
Men om jag vann . . . . .

Jag fattar inte att man kan börja gräva redan nu (för poolen)men jag är väl dum, klart att allt går
En mycket spännande lite jobbig vår blir det i varje fall, tills allt är klart.
Så jag fattar att du nu väntar på mildare väder, men den som väntar . . . . .

Må väl kram/ Eva

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Grattis grattis! Så härligt när drömmar går i uppfyllelse!!!
Ska bli roligt att se slutresultatet sen. Gräva för hand låter OTROLIGT tufft, där har han att göra - poolkillen :-)
Ha det gott. Kram, Ingela

Ingrid sa...

Så härligt att poolen är på gång! Nu får vi hoppas att det snart blir blidväder så att det går att börja med jobbet att få ner den.

Klart att var och en ska ha sin leksak, annars blir det ju orättvist!

Kram

Ölandsvindar sa...

Fiffig idé med en liten sportbil! Man spar ju pengar också eftersom det inte går att handla så mycket. Då får du övergå till fröer! Hahaha!I det väder vi har idag kan man verkligen drömma om att ligga och skvalpa i en pool med lagom varmt vatten.Härligt!!!
Kram /Kerstin

Anja sa...

Kommer utsikten på poolen vara mot granskogen?! Häftigt i så fall. Barrskogen doftar så vansinnigt gott varma sommardagar.
Nu väntar jag bara på inbjudningskort från Stjärnarve....typ ;-)))! /Anja

lavendia sa...

Vad spännande. Ska bli roligt att se det färdiga resultatet. Tar ni emot gäster?

Anette sa...

Det låter härligt! Den som väntar på nåt gott....Hoppas vi får en lika fin sommar som förra året så ni kan utnyttja era "leksaker" ;) /Anette