fredag 1 mars 2013

TIDSBRIST OCH VÅRTECKEN

Det känns inte bra eftersom jag inte hinner med att blogga så mycket som jag vill just nu! Men just nu tänkte jag ta mig en halvtimme.....
Tidsbristen beror inte bara på att jag jobbat för högtryck med bildval till föredraget - vilket är ett mastodontjobb. Utan det beror också på att det har varit så fint väder att man inte har velat sitta inne!


Alltså har det blivit en hel del prommisar. Bilderna är ifrån igår och det är faktiskt ganska konstigt, men trots att det är väldigt nära - tar bara 5 minuter dit med bil - men vi har ALDRIG under dom här snart 10 åren promenerat just här. Mycket konstigt! 
Speciellt med tanke på alla andra udda ställen vi brukar leta oss fram till!!
Här nere vid havet låg det bara en 3-4 sommarhus och så en  massa små fiskebodar. Men jag kom på varför vi aldrig gått här tidigare. Vi var nere här med Penny en gång, men då var det avstängt och så gick det en massa kor här. Så det var både "upptaget" och väldigt lerigt. Igår var det varken det ena eller andra!

Solen låg på och det var riktigt varmt, så när mina utslag i pannan (jodå, dom finns kvar) började klia av mössan så åkte både den och vantarna av. Hade tiden räckt till så hade man kunnat satt sig i lä vid fiskebodarna och lapat lite sol - tror att det hade varit bra mot mina utslag. 
Men OK, det ser faktiskt lite bättre ut idag och har slutat att klia så mycket, så dom försvinner nog när som helst.

Väl hemma igen så rusade jag runt på tomten i all snö och letade efter vårtecken - och hittade faktiskt dom här!


ÄNTLIGEN - det kommer att bli vår i år också! Jag är nu övertygad!!