tisdag 1 januari 2013

TRIST DAG

Det här året har inte börjat så där jättebra. Gubben min och jag är osams! Ni vet förmodligen själva hur det är när man har olika åsikter. Speciellt när det är något som han tycker är en bagatell - men jag tycker är superviktigt!!
Det är bara så, vi kvinnor och män är olika. Vi har helt enkelt olika syn på en del saker. Normalt brukar min ilska blossa upp snabbt, men den går över lika fort. Den här gången gör jag allt för att INTE krypa till korset och be om ursäkt. Någon gång kan han kanske inse att det är han som har fel! 
Få se hur länge jag pallar!! *fniss* 
Som ni ser på bilderna så har all snö här hos oss regnat bort. Det är alltså 3:e-4:e dagen det regnar och det är supertrist. Kanske därför man bråkar!?



Nej, istället för att rensa bort nästan alla julsaker så skulle man gjort som goda vänner till oss här på Gotland. Dom gick ut och jobbade i trädgården! Yes, ovanstående bild är tagen idag!!


Jag har istället rensat ut nästan allt som sagt. Gästtoan är numera färgsatt i lila (allt var rött där tidigare), tomtarna borta och hallen är för länge sen tömd på allt julrelaterat förutom bandet med alla julkort. 
Dom ska snart också tas ner och då registreras. Jag gör nämligen så att jag har en lista i datorn där jag prickar för om vi fått kort, om någon har ringt eller skickat e-mail. Har vi inte hört nått på några år så stryks (dom f.d.) vännerna på min utskickslista - man måste göra det när man har nästan 100 julkort att skicka!

Mina "belgiska" bollar har jag dock låtit vara kvar. Jag är helt enkelt tokig i dom. Dessutom ska dom läggas i en speciell kartong så att jag kan packa upp dom i vår när det är dags att möblera den rödpimpade altanen. Där ska dom få hänga och lysa upp kvällarna!

Likaså granen är kvar, men adventsstjärnan i fönstret är borta plus alla andra julgrejor i vardagsrummet. Njae, det finns faktiskt en röd kruka med en fin julstjärna kvar i fönstret bakom granen. Däremot ljuset som står bredvid är nu nerpackat till nästa jul det med!
Även det lilla vitrinskåpet i matrummet som innehöll MASSOR av små tomtar är tömt och återställt med normala prydnassaker. Fast jag passade på att byta och ändra lite på en gång!
Nu har jag bara en låda kvar med nerpackade saker som ska upp i vardagsrummet, men nu orkar jag inte mer idag. Det är inte så kul när gubben bara ligger och läser och inte har sagt ett knäpp till mig på flera timmar! Fast han har varit ute med Santos två gånger i regnet- det får man ju vara glad för!!