KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


tisdag 17 december 2013

FEMHUNDRANITTIOÅTTA

Eftersom jag hade tänkt att hinna med att komma till mitt 600:e inlägg innan jul, så börjar det bli lite knapert med tid. Det här är nämligen den 598:-e. Alltså var jag tvungen att lägga in något idag trots att jag egentligen inte har så mycket att komma med. Fast det brukar ju inte hindra mig förstås.....*fniss*
Härom dagen åkte vi för att handla lite, men vi hamnade också i Vallhagar där vi tänkte gå runt hagen. Men...den är väldigt stor och jag hade nog inte riktigt klätt mig för en lååång promenad, så när vi var bara kommit en liten bit blev jag väldigt tveksam. Det drog nämligen lite och som synes är den här biten rätt fram inte speciellt skyddad av någon skog precis!
I det här lilla vägskälet så ville Santos gå rakt fram, men se det ville varken husse eller matte. Då kommer man bara fram till en bondgård.
Nej, det slutade istället med att vi vände och gick tillbaka till bilen - vilket jag var tacksam för. Jag frös som en hund! Konstigt uttryck egentligen, dom brukar väldigt sällan frysa!?
Som du ser så har jag en massa ansikten/huvuden i det här vitrinskåpet. Så när jag höll på att julpynta i vardagsrummet så frågade Rolle om jag inte hade nån liten röd mössa till nått av dom.
Och det är klart att jag hade! Det var en liten virkad korg som det varit några tomtar och andra juldekorationer i och som jag fått av någon god vän. Hoppas denna någon inte tar illa upp för korgens nya funktion. *fniss*

11 kommentarer:

Gunilla Teckenberg sa...

"Inte nå´t att komma med" ...hmmm...du har väl alltid något att komma med, alltid fina bilder som sitter där de ska och så en ny frontbild på bloggen.

...och en vacker bild från ett vackert vardagsrum!

Rosor och ruiner sa...

Grattis till fina boken du vunnit! Kul med överraskningar. och 2 inlägg till, det hinner du nog med skall du se... =)
Ha det gott i decembermörkret - snart vänder det och blir ljusare!

mammi sa...

Va glad att du har någonting att skriva om. Hos mig verkar "tänket" va totalt slut. Var på Informationsmöte i går ang. ändringen av väg 21 till 2+1 väg, som beslutades år 1996, har bara tagit 17 år i anspråk. Ställ frågor. 4 pers var där för att svara på alla 100-tals besökare. kunde ju bara gå käpp rätt åt h-te. Eftersom de skall ta över 600 kvadr.meter, utan att vi kan göra något åt det, (avstängd infart) fick vi svaret att något kv.meterpris, visste de inte. Nu är jag ju inte den som finner mig i all skit från myndigheter, så det får bli ett enskillt samtal. Men som en av de ansvariga sa, när kartan inte stämmer med verkligheten. det beror nog på att jorden är rund (på fullt allvar)!!! Smart iakttagelse för att komma från en myndighetsperson.
Nu skall jag bara slappa ett tag
Kram till er.

Evas Kvarnaro sa...

Ja jädra nu har du till och med pyntat lampskärmen med girlanger,
nu äntligen fattar jag innebörden med att du gillar julen
och att pynta, hi hi hi . . . . .
Korgen är häftig passar bra där och granen syns knappt för alla fina kulor. Har du pyntat på toa.
*fniss* för det har jag gjort.
Röda handdukar och tre runda röda
mattor en ängel och röda ljus.

Ni är ofta ute på en massa roligheter och det är nog tack vare rare Santos. Många fina platser som ni 'hittar', tror knappt att Gotlänningarna själva har sett så mycket som ni.
Men för att bli 'tvingad' att komma ut i naturen bör man äga en hund. För det räcker ju inte att bara släppa ut dem på gården, de måste bli stimulerade till mer händelser, eller hur.
Ja ja få se hur det blir till mars då går jag i pension och alla säger man får så bråttom och mycket att göra, men det har jag ju redan . . . . fniss
Hmm jag skulle bara skriva en rad
och det blev en massa babbel ....

Men vi får nog en grön jul i år
vad kan man göra . . ..
Må så gott/ Eva

Ps. jag försöker hitta erat hus på
sattelit map, men ej lyckats.

Yvonne Blom sa...

Du har verkligen nå´t att komma med i alla dina inlägg med vackra bilder. Ha det gott i ditt vackert pyntade hem.
Kram

Ölandsvindar sa...

Oj, du når säkert målet och mer till. Jag börjar fundera på om det är dags för juluppehåll men det blev lite i dag också. Men i morgon blir det nog det sista före julhelgen.
Kram /Kerstin

lavendia sa...

Man får ta vad man har. Det var väl ett bra inlägg! Jag känner så nu också - vad ska jag skriva om?

lavendia sa...

Vilken fin header du fixat till. Ett år hade jag chockrosa och lila-aktiga julgranskulor i granen. Men det var bara jag som uppskattade det.

Anonym sa...

Vilken tuff mössa hon fick. :)
Femhundranittioåtta. Då bränns det snart. Där ligger jag i lä. Nä. Varför säger man så. Fryser som en hund. Det borde vi forska i.
Kram

Monica sa...

mmm så fint ditt ansiktsskåp var gillar jag, gulligt med tomte"korgen". Här har inte julats alls ,,bara renoverats..imorgon ska jag hämta gran..ha det gott gott kram Monica

Ingrid sa...

Det är jättefint i Vallhagar, men jag har aldrig varit där den här tiden.

Din gran skämmer minsann inte för sig den heller. Den ser helt perfekt ut.

Kram, Ingrid