KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


lördag 8 juni 2013

MER TREVLIGHETER

Igår så hann jag ju egentligen bara halvvägs i mitt inlägg, så nu följer åtminstone en liten bit till innan jag kryper till kojs!
På det lilla gulbladiga trädet Gleditsia `Sunburst´ (korstörne) hade ALLA grenar frusit i topparna, så det blev till att klippa i det väldigt mycket!
Gårdagen var ju väldigt lyckad och det var precis lika trevligt och kul idag. Först så jobbade vi lite i trädgården - och visst, listan med jobb har bara blivit längre. Kom på massor av saker jag MÅSTE göra.....

Irisar i "långrabatten" under mitt katsuraträd. Den i mitten vet jag inte vad det blir för färg på ännu, den fick jag nämligen förra året av en bloggare - så den är jag mycket nyfiken på!
.....innan onsdagen den 19 för då deltar jag i Gotland Trädgårdsön´s visningsvecka. Visserligen bara en enda dag och bara 3 timmar, men man vill ju gärna att det ska vara lite fixat i alla fall.

Rutor i "långrabatten", hoppas dom håller sig till den 19:e!
Bland annat måste jag nog rensa återigen i "långrabatten" som jag slarvade med tidigare. Jag har rensat två gånger, men jag la aldrig på någon täckbark och då bara gror det igen. På ett par veckor!
En av mina gulbaldiga växter, en smällspirea i "långrabatten".
Som sagt, vi hade kul idag med för vi hade lunchgäster - och ha gäster gillar vi! Vi testade den nya grillen med en mer avancerad gríllning och det gick alldeles utmärkt!!


Min älskade Iris `Midnight Majesty´ som normalt är svartlila, men som just igår i det speciella ljusskenet som var på kvällen lyste alldeles blått! Helt otroligt!!

Efter det tog vi det lugnt och vilade oss, kunde vi behöva. Sen tittade vi på Formula One-träningen, åt lite rester och så tittade vi på mer TV. Ja, vi var naturligtvis ute på några prommisar också med Santos. 
Så gick min gubbe och Santos och la sig - själv sitter jag här. Men nu börjar det dra i ögonen så jag ska avsluta för idag. Får återkomma imorgon igen, för då är det nya roliga saker på gång!

TREVLIG HELG

2 kommentarer:

Margot sa...

Tröttnar aldrig att titta på bilder från din vackra trädgård! Undrar vad jag gör för fel med mina irisar som nästan aldrig vill blomma, har flera olika men bara någon enstaka som blommat! Dina irisar är superfina!
Ha en fin helg!
Margot

Monica sa...

mmm kommer jag någon gång till Gotland så vill jag besöka din trädgård blir helt betagen i dina bilder, Buskarna som skimrar i gult är så fin, och de blå Irisarna att jag trodde jag köpte en sådan i fjor men fick en annan blå , ljusare,,så jag får väl åka upp till Tuja för hon har sådana. Förskräckligt med din grävbredb historia du gjorde rätt som backade,, det är ju ett helgerän att köra in grävare i din trädgård. ha en go söndag kra mMonioca