KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.


Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.


Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


torsdag 21 mars 2013

TRÖSTBLOMMOR

Idag är det riktigt "julväder" men jag lovar, jag ska inte visa några bilder från det. Vi har väl fått nog av såna, eller hur!? Istället blir det lite bilder från det som blommar inne.Är dom inte gudomligt söta!? Jag har placerat dom i köksfönstren (har två fönster bredvid varandra) och där piggar dom upp hela köket!Fast jag har ju annat som kanske inte är lika nytt, dom här ovan köpte jag igår på ICA - dom som kommer nu inhandlades för ett par veckor sen och är placerade i vardagsrummet.


Dom här är inte "söta" utan läckra tycker jag!Men sen har jag något som verkligen förebådar den hett efterlängtade våren - körsbärskvistar som jag fick av Cronis & Beth när dom var här på middag sist. Och nu har dom precis börjat blomma, helt underbart!SNART ÄR DEN NOG HÄR.....

12 kommentarer:

gunsan sa...

Å så fint du har i dina fönster.Massor med läckra färger och former.Kram.

Ninne sa...

Det gjorde GOTT att se dina blommor.. Man behöver verkligen all tröst man kan få. Här är också allting vitt, vitt,vitt. Nej man vill inte titta på det. Vi hade lite barmark i går fm, men sen var det slut. Må iaf gott i eländet. Ninnekram

Rosor och ruiner sa...

Jo, snart är den nog här, det får vi verkligen hoppas! Men jag läste i tidningen att vi skulle räkna med 10 dagar till med snö och kyla...blä! Försöker gilla läget men de tär inte alltid lätt...=(

samson sa...

Vilka sötnosar den första bilden gillar jag skarpt
nä,nu är det slut pratat om snön nu får vi peppa oss med bilder på läckra blommor mm
ha det så bra
maggan

mammi sa...

Bedrövligt att man skall behöva ha blommor inomhus för att få vårkänslor. F.n. känner jag bara pest, vet inte hur mycket till jag orkar.
Daddis har tagit kommandot här hemma. Personlarmet behövs inte längre. "Kalla på matte" får hon höra, springer in till mig och skäller, helt underbar är hon, men hon bestämmer när hon och jag skall lägga oss. Skäller och springer in till min sovplats (soffan) kommer jag inte med direkt gör hon om det hela igen.
Kram till er

Evas Kvarnaro sa...

Vilka härliga färger på St.Paulorna
Den andra i vardagsrummet har en färg som jag vet du gillar, kan det vara en sorts Kalla ? De håller
sig länge oxå.
I år blev vårens ankommst seg,
vintern biter våren i hälarna, vill
ej släppa taget den "rackaren".
Den kalla blåsten gör mig stel och galen. Så på söndag flyger vi till
Teneriffa, vi vill känna värmen,
se solen och blommorna NU.
Sen har Rolf sletet sen i januari med renoverngen som du vet, han
behöver avkoppling o vila även jag.

Tack för kommentar om sovrum,
ja vi blev nöjda, det var verkligen
på tiden att frächa upp, som du skrev, "out off date", det stämmer.
Där skog-tapeten är fanns innan tre
garderober som åkte ut.

Glad Påsk önskar/ Eva

mammi sa...

Vi bara älskar Daddis kommandon över oss. I Torsdags var vi inne på sjukhuset, 3 olika undersökningar, fick ju gissa oss till tiderna hos resp avd för att beställa bil hem. Vi åkte hemifrån 10.15 och kom hem 16.15. Vi trodde nästan hon skulle hoppa ur skinnet av ren glädje. Hon är helt underbar.
Kram till er alla tre

Ingrid sa...

Så härligt med lite innevår!
Jag måste ta sekatören med mig till Stenstugu och knipa av några körsbärskvister, det är ju så härligt när det börjar blomma.

Kram, Ingrid

Ölandsvindar sa...

Nu slog minsann det dåliga samvetet till igen! Jag måste ta sekatören och gå ut och klippa grenar. Jag har en liten forsythiakvist inne och den är snart överblommad.Så fint du arrangerar allting!Nu ska jag ge morgonmålet till alla mina barn (vattna fröplantorna alltså)
Kram /Kerstin

Anja sa...

Wow Susie! Här har hänt grejer! Vad snyggt Susie! Nästan så att jag får lust att ända lay outen på min egen blogg. Jag gillar de här ljusa textrutorna. Får man fråga om det är en färdig mall du har använt eller om du har trixat själv?
Visst blir man galen av att inte komma ut så att det är nog klokt att hitta andra sätt att trösta sin vårlängtande 'själ'/Anja

Anja sa...

Susie, jag skulle gärna mailat i stället men lyckas inte hitta någon mailadress

Jo, för det första: Jag hade inte tänkt kopiera din mall ;)))! Blev bara sååå inspirerad.
Året -12 var ingen höjdare för mig och jag var otroligt dåligt på att lämna kommentarer. Kanske är det därför jag missat din nya, fina blogg.Men, jag har absolut inte glömt dig:)!

(Det här är mer ett meddelande än kommentar så att du får gärna ta bort den om du tycker att den tar onödig plats)

/Anja

GladiGrönt sa...

Spännande och tuffa- dom svarta kallorna!