KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


söndag 10 februari 2013

HUNDBESÖK

I går hade Santos besök av en Podengo-kompis. Tyvärr har dom bara hunnit med att träffas en gång tidigare eftersom han fick sitt problem med stenarna efter det. Men nu mår Santos bra igen, så det var hög tid för ett besök!

Leo - stilla i 2 sekunder!

Det var alltså Leo, en strävhårig Podengo Portuguese på två år, som med matte Anna kom och hälsade på. Men...det är inte lätt att få två såna har små vildbusar att stå stilla för en bild utan det såg mest ut som på bilderna nedan!


Träffen började med att Anna och jag samt hundarna var ute i trädgården i 45 minuter - i snön - tills jag började frysa om fötterna. Hundarna var dock inte trötta alls, så deras bus fortsatte när vi kom in. Så ibland när vi tröttnade på dom så "kastade" vi ut dom ett tag.Det man såg då genom fönstret var två streck som skällandes for förbi ute i snön. När det blev alldeles tyst så kollade vi och då satt dom på trappan och ville in. Väl inne började dom dock omgående att busa runt igen, så efter en stund åkte dom ut igen. Så där höll det på! 


Tänk att hundar har visst hur mycket energi som helst när det gäller att leka.....det räcker med att vila sig i 10 sekunder, sen var det full fart igen! Så underbart att se!! 


Så småningom så skulle Anna & Leo dra iväg hemåt och vi skulle också iväg, så då gick vi ut på tomten en stund igen.


 Och dom fortsatte att springa runt och leka en stund. Leo som är yngre, en aning högre och alltså en aning snabbare sprang först med Santos efter - men man märkte att dom började bli lite småtrötta. 


Till slut kunde dom t.o.m. bara  bredvid varandra, så det var nog en lagom lång träff för dom. Det blir ju extra jobbigt för små hundar i mycket snö. Nästa gång dom träffas hoppas jag verkligen att det är barmark! Inte för att jag vill att det ska dröja så länge, utan jag vill att snön ska försvinna snabbt!!På kvällen så sov Santos extra tungt i soffan när jag tittade på den ointressanta Melodifestivalsuttagningen och den bra engelska serien Mr. Selfridge. Det hade varit en mycket trevlig, härlig och givande lördag för oss alla tre!

8 kommentarer:

Carina sa...

Haha, "sicken sköning", han var väl förstås helt slutkörd efter allt det buset som de hade hållit på med:) Förstår MYCKET VÄL att han behövde ligga och sova efter det.
Ha en fortsatt skön helg!
Kram

PS Jag vill också att snön försvinner snart, men här snöar det fortfarande och det är inga plusgrader utan snön ligger kvar :( DS

gunsan sa...

Oj så roligt dom ser ut att dom
busarna.Tror dom behöver träffa en hundkompis ibland och få springa av sig lite energi.
Har också haft besök av en vovve idag .Dottern med sin Lagotto Vippa.Den hunden är så go.Du skulle se när hon terrar R när han lagar mat.Hon lämnar honom inte förrän vi sätter oss till bords då ligger hon under bordet tills vi ätit klart.
Kram Gunsan.

Ingrid sa...

Så kul för Santos att få en kompis att busa med. Undra på att han blev helt slut. Du lyckades ju bra med fotona att bråkmakarna där de for fram både ute och inne.

Enormt vackra rosor i headern!
Kram, Ingrid

ormbunke sa...

Tack för den trevliga underhållningen som jag haft en stund med att läsa dina senaste inlägg. Jag har varit dålig på att kommentera ett tag men nu fick jag lite inspiration från dig. Här händer nämnligen inte så speciellt mycket. Det blir mest att sitta och leka med bilder i datorn.Ha de gott. Kram.

Monica sa...

oh vad härligt att få busa och sedan bara koppla av i soffan,,detta känner jag igen..har vi hundvänner på besök brukar Ozzie sova hela dagen efter, han kopplar liksom inte av alls med hundgäster,,Boysen kan vila lite fast det är gäster. Visst är det kul att se deras busglädje.
Vi längtar med efter barmark och vårblommor,,här har det snöat hela dagen, tjockmulet osså vid fem idag såg vi solen i kanten..suck minus grader och ja man är lite vintertrött..vår kom nu!
Ha en go vecka alla tre kram Monica

Gela sa...

Hej Susie vad glad jag blev av att komma in till dig här på bloggen. Här finns allt jag kan önska!!! Hundar känner på mig att det här blir ett lååååångt inlägg....Jo hundar jag cyklar med min i 3 mil när det är barmark och vi cyklar lååångt jag lovar cirka 3 mil åtminstone och han är knappt trött!!! Så det där känner jag igen. Och jag blev så glad av att läsa om er resa till USA där du visade vägen åt infödda. Imponerande, det skulle jag aaaaaldrig klara av.
Stramalj åååååååå jag vill sy stramalj!!!! Håller på med en tavla som jag skulle vilja fortsätta på nu bara för att jag läst ditt inlägg!!! Sy är jag inte heller så bra på men syr ändå, förstår att du inte klippte för det är ju så sömmarna sover man ju inte på om de är under eller på sidan. Petitesser. Bonsai har jag aldrig försökt mig på. Nej nu måste jag väl försöka begränsa mig=) men blev verkligt glad av att komma in hit till dig!! Har själv haft en enorm svacka själv inte ens trädgård eller bloggande har varit kul hoppas det vänder.
Och det finns hopp efter att jag varit inne här till dig!!
Måste bara få skvallra lite har gått ner 15,5 kg på 39 dar tjohoooooo!!!
Kram Gela

samson sa...

Vad kul med en lek kompis
sådär tokig blir Kuling åxå
när det kommer en hund på besök
för katten Samson vill ju inte springa omkring och busa även om Samson skulle behöva göra det
ha det så bra
maggan

Gela sa...

Hej igen!! Jag har inte opererat mig men tänker som så, vid en operation har jag hört att man ska äta soppor och liknande både före och efter en lång tid. Måste jag klara av det då så är det lika bra att jag gör det utan op. Och jag är en fruktansvärt envis kvinna så har jag bestämt mig för att äta 3 påsar och 500 kacl / dag så gör jag det. Jag kör cambridge just nu men måste ju säga att det är rätt tufft till och från. maten har ju betytt tröst, energi och mycket annat osunt för mig så nu måste jag lära mig att tänka om. Skall försöka klura ut hur jag ska göra sen när förmodligen min magsäck krymt lite och jag ska börja äta annat än påsar. Men ska köra så här en stund till är nu på 40 dagen idag men roligt kan jag ju inte säga att det alltid är... men det ger resultat. Måste bara få ändrat på grund betendet . Kram på dig!/gela