KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.


Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.


Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


söndag 24 februari 2013

FÅR MAN SE UT...

...precis hur som helst!? 

Nu gäller det här inlägget inte Army of Lovers - eller vad dom nu heter nu för tiden - även om den rubriken passar in alldeles perfekt på dom också. Att den vansinnigt fula A.Bard ser ut som han gör, kanske beror på hans otroliga ego som gör att han tror att han är snygg. Men han tror ju också att han är ett geni (!) så det förklarar det hela. Men dom andra två! Vad faen (ursäkta språket) tog det åt TV som släppte fram dom här tre på scenen!? Att det dessutom var en dålig låt som framfördes hemskt gjorde ju inte saken bättre precis!!


Nej, det är alltså mig själv rubriken gäller! Igår tog vi en skogsprommis och det var lite kyligt (-2 men det drog lite) så mössan och halsduken som jag har som reserv i bilen satt inte i vägen. Och mössan drog jag ner så mycket det gick. Eftersom vi går i trakter där det inte syns till en människa så har jag inte brytt mig hur jag ser ut, det är bara Santos och gubben min som ser mig. Men Rolle har länge retat sig på mössan, så han fotade mig - mot min vilja!
Att jag dessutom har en lila jacka och illröda vantar, gör inte intrycket speciellt mycket bättre! *fniss*


Ovanpå den här utstyrseln så har jag råkat ut för att få början till horn i pannan. Ja, i alla fall på ena sidan!
Har inte en aning om vad det är, jag brukar inte få utslag. I alla fall inte under dom senaste åren,  var ju några år sen man var tonåring!  Ska alldeles strax smörja in mig med hydrocortisonsalva och se om det hjälper. Åtminstone bör det sluta klia!


Annars har dagen varit helt underbar. Vi fick lite förkänning av våren med strålande sol och +3-4 grader. Så det blev en skogsprommis idag med, men det blev varken mössa eller bilder!


Visserligen sken solen, men det är fortfarande massor med snö kvar överallt. Så nu hoppas jag på att den kommande veckan bjuder på värme och massor med takdropp - för oss alla!

9 kommentarer:

gunsan sa...

Oj det där ser inte kul ut.Horn är inget bra.
Här har det varit soligt och fint också.Vi kunde sitta i uterummet en lång stund.För första gången i år.Blev även en kortare promenad.
Kram Gunsan.
PS Man får se ut precis hur man vill.DS

samson sa...

ingen sol här inte
när det gäller Army of Lovers är jag benägen att hålla med dej jag hade väntat mej nått betydligt bättre och nyskapande av dom
horn i pannan ser inget kul ut hoppas det går över
ha det så bra
maggan

Evas Kvarnaro sa...

De där hornen, fniss, ursäkta men vilket samtalsämne "horn i pannan",
nä allvarligt så kan det vara fett-
knutor. Men om "de" har uppkommit
snabbt måste det vara någon allergi
du nämnde att det kliar.Om det blir
värre så uppsök läkare Susie.

Jodå man får se ut som man vill, det där var väl inget konstigt mössan såg varm och goe ut och lila
passar du i.

Vi tittade inte på "Mello" igår.
Vi var med vänner på "buskisrevy".
I pausen åt vi goda räkmackor borden var dukade o klara med våra namn på. En mkt trevlig kväll hade vi.
Må väl kram/ Eva

mammi sa...

Om Army of lovers tycker jag inte, har aldrig gjort. Har faktiskt inte tittat på ett enda av programmen, inte riktigt min musik och så tycker jag inte om allt som numera skall blixtra och blinka. Hör väl till åldern.Vädret passar mig inte heller (gnällkärring som jag är) runt nollan, blåst och olustigt. Har fortfarande inte ens försått en del av mina fröer, får se hur det blir.Lusten har inte kommit fram i full skala, hoppas att det snart vänder.
Ha det gott
Kram

Carina sa...

Det hoppas jag på också...tänk ändå om våren komme snart....mmmm
....och Du: Tack!
Hampus-godingen har det inte så lätt, men han kämpar tappert på.....vi har varit hos veterinären idag och ska dit igen på fredag....så med andra ord tror ju veterinären att han lever så länge :)
Tack för omtanken.
Kram Carina

Ingrid sa...

Jag är inte mycket vackrare i min svarta mössa som jag drar ner över öronen när det är kallt, om det nu kan vara någon tröst.

Hoppas att salvan hjälper mot "hornen"!

Kram, Ingrid

Anni sa...

Bortsett från hornen tycker jag att det är skönt att folk får se ut som de vill, och då tänker jag lika mycket på dig och mig som på Army of Lovers. Härligt att de väcker känslor - nog är det bättre än att man inte bryr sig? För övrigt tycker jag allt att det var mycket uselt bland årets bidrag.

I mina holkar hoppas jag att det flyttar in några talgoxar också, men jag vet inte om några fåglar alls vill bo så där tätt inpå varandra. Vi får väl se!

Högagärde sa...

Man undrar om Melodifestivalen är ett familje program eller.... Ja ja folk får se ut som dom vill.
Hur som helst hade du helt fantastiska dagliljor i ditt förra inlägg. Verkligen vackra

Ölandsvindar sa...

Förr eller senare visar vi vårt rätta jag. Nu är det bara svansen som fattas. Skämt åsido, det där ser inte så kul ut! Gå till läkare om salvan inte hjälper! Jag har fått en rosa fläck precis i halsgropen och nu börjar den kännas när jag tar på den, så jag har tid hos hudläkaren i slutet av månaden. Jag hade en skär basker som jag älskade men maken hatade den. Jag var ganska ledsen när jag insåg att det var dags för soptunnan.
Kram /Kerstin