KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


onsdag 2 januari 2013

HUMÖRET ÄR BÄTTRE IGEN

Idag känns allt betydligt roligare. Visserligen kröp ingen till korset, men eftersom jag inte är långsint så gör det inte så mycket, det gäller ju att både ge och ta i ett äktenskap. Speciellt när det gäller såna här smågrejor!
Som synes har det varit hyfsat väder idag, solen visade sig faktiskt några timmar.


Eftersom vi har så stora träd runt vår tomt, så kommer det nästan aldrig ner några solstrålar den här årstiden. Solen står alldeles för lågt på himlen. Men...när den sen går ner, då kommer den under trädkronorna. Så den korta stunden gäller det att passa på att rusa ut och njuta!
I morgon ska vi till Visby med Santos. Han ska opereras igen, eftersom det förmodligen är en knut till dom "självförstörande" stygnen som sitter kvar och irriterar. Han slickar sig ju hela tiden. Operationshålet blir alldeles sårigt och blodigt om han får hålla på. Och gå med krage hela sitt liv kan han ju inte göra!
Ska bli enormt spännande att se vad veterinären hittar - och vad han säger om betalning av sövning och operation. Rolle tänker säga ifrån att det är ett "backjobb" och att dom på kliniken får stå för kostnaderna. Själv tar jag Santos och bär ut honom till bilen - jag är inget bra på klagomål!!

 Den här amaryllisen är snart bara ett minne. I morgon så ska jag försöka hitta något snyggare att ställa i fönstret. Slängde 5 orkidéer innan jul och en igår - dom var så förväxta -  så nu ska jag se vad jag hittar för kul.
Den vänstra bilden är utan blixt, den högra med blixt.  Snacka om olika nyanser.....
Dagens sista bild är på en glasbägare jag köpte för 30:- på en loppis i somras. Efter att ha tagit ner alla bollar i julgranen idag - fast den står kvar, det är Rolles jobb att packa ner den - så flyttade jag återigen om mina prydnassaker i vardagsrummet. Kan faktiskt hålla på med det i timmar. 
På vitrinskåpts mitt blev det den här handmålade och signerade saken som jag älskar. Hur 17 kan man sälja något så fint för bara 30:-!? Jag som är "lite" tokig i konstglas blev dock väldans glad.....

11 kommentarer:

Knatten sa...

Oj vad jag blev yr av din första bild...fast läckert!!
Jasså, ni har oxå varit osamt. Det har vi med o det är säkert av samma orsak = grått o tråkigt väder. "Alla åsikter vädras vid dåligt väder"!
Ha det vidare gott nu när ni är sams igen och lycka till med stackars Santos. /Knatten

samson sa...

Hoppas allt blir bra nu med Santos
ja med er åxå
kram
maggan

Nora sa...

Håller tummarna för att operationen går bra imorgon och att Santos får bli bra snart!
Härligt med sol, det är man inte bortskämd med nu för tiden.
Kram!

Kristina Bonander sa...

Hej Susie och god fortsättning på den nya året.

Vi har också glest med solen så här års. Vet precis vad du menar med att kila ut för att fånga ljuset när det dyker upp mellan stammarna.

Fin amaryllis. Ser nästan lite orange ut i färgen?!

Hälsningar
Kristina

Ingrid sa...

Med solens hjälp brukar humöret bli bättre!

Solen tycker jag mig inte ha sett idag, men du har ju bildbevis för att den fanns i Eksta i alla fall.

Kram, Ingrid

gunsan sa...

Hoppas att Zantos får hjälp nu så hans sår får läka och han slipper något som iriterar honom.
Kram gunsan.

Carita Liljendahl sa...

Det är ju bra att sådant som någon inte vill ha eller inte ser så stort värde i kan glädja någon annan. Fina glas!

ormbunke sa...

Tittar in för att önska dig en bra fortsättning på året. Jag hoppas friden har lagt sig över Stjärnarve igen. Jag har själv varit lite down då gubben min inte har samma fart som för ett halvår sen både fysiskt och psykist. Och det är lätt att bli irriterad. Men man vänjer sig. Jag är så glad att ha mina bloggvänner och sysselsättningen med mina foton.Nu blir det iaf. ljusare tider. Kramar.
(Blev så glad att se min tavla i ert sovrum)

Ölandsvindar sa...

Jag gillar också konstglas. Får väl passa på och köpa upp mig innan alla glasbruken går i konkurs. Att stygn som ska lösa upp sig och försvinna inte gör det, är sådant som kan inträffa. Jag har varit med om att stå och plocka trådar som kom fram som små variga sår på mig själv. Inte så kul!
Kram /Kerstin

Evas Kvarnaro sa...

Stackars vovven att det ska ta så lång tid med läkningen, då är det något som felar. Det ska faktiskt vården stå för punkt o slut, hade jag bara sagt. Lycka till Santos.

Jag är nu ledig i 4 dagar, här ska julen ut, det bara känns så när det är snö fritt o nästan vår= +6gr
Hade gärna haft den snön kvar hela januari,snön lyser upp o skyddar om det blir frostnätter. Det blir det för vindermånad är det.

Glaset är fantastiskt,vilka fynd man kan göra. Så är det med det här
att "gilla" olika saker,för en del är det skräp för andra motsattsen.
Jag äskar loppis, där finns något
för alla.
Kram o god fortsättning till er.
//Eva

Evas Kvarnaro sa...

I glas-bägaren brusar havet med alger som flyter. Konstverk !

Behövde nämna det, hur jag ser det.