KOMMENTAR

VIKTIGT!!!
Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!fredag 28 december 2012

MIN MENTALA STATUS

Man kan ju fråga sig om man är riktigt klok eller.....!? Efter att ha lagt ner en massa jobb på att först tagit bort alla vanliga dekorationer, sedan fyllt hela huset med julsaker så har jag redan börjat ta bort en del! 


 Det började faktiskt med dom stora träbokstäverna ovan som jag inte stod ut med att se längre. Julen är ju över nu. När man ändå var igång så rensade jag hallen, "gallerian" och "smacken" och.....För när solen tittade fram i morse så kändes det här med jul gammalt, förlegat, kaputt, totalt förbi. Nu är det vår som gäller!
 Fast å andra sidan när man sen försökte gå ut i det vackra men blåsiga vädret, så upptäckte man att det är fullt med snö och is. Fast precis som vanligt, bara på vår tomt.....Titta vilken barmark det är i skogen och landsvägen utanför är is- och snöfri samt helt torr!!
Igår i ösregnet var vi till Visby. Vi skulle shoppa lite, bl.a. köpa tre nya kuddar. En till mig och så två till gästrummet. En av dom återkommande gästerna har klagat på att dom börjar bli lite knöliga! Gissa om en del av gästerna är bortskämda!!  Nu blev det alltså nya, men ingen lyx - dom kostade 35:-/st. *fniss*
Men det viktigaste vi skulle göra var att visa upp Santos nya kisshål för veterinären. Han slickar sig fortfarande efter 3,5 månad sen operationen, vilket absolut inte är normalt. För 4-5 veckor sen var vi tillbaka och då togs 2 "självförsvinnande" (hm) stygn och 5 knutar bort. Nu misstänkte vi att det är ytterligare någon inkapslad knut kvar. 
Och mycket riktigt, vetten misstänker det också - så det blir en liten operation på torsdag. Tills dess får han leva med den förhatliga skyddskragen så fort han förflyttar sig från oss.....
Men så länge han ligger tryckt mot husses sida så slipper han kragen - och där bara älskar han att ligga!

GOD FORTSÄTTNING

9 kommentarer:

Ingrid sa...

Det var som attan Susie att vårkänslorna redan brutit ut?!

Här har jag julen kvar till tjugondag Knut, men sen åker allting bort och hemmet återställs till normalt utseende.

Hur kan det vara att ni har så mycket snö på tomten? Har ni någon typ av permafrost i marken?

Ha en fin helg!
Kram, Ingrid

gunsan sa...

Tror julsakerna får vara till efter nyår sen så åker dom väck.
tänk även här har solen tittat fram idag.Härligt.
Önskar er ett GOTT NYTT ÅR.

Knatten sa...

Jag är oxå så suertrött på julen nu. Jag frågade ungarna på skämt idag om jag fick plocka ner granen men jösses vad upprörda dom blev=))). Klart granen får stå till knut. Men det kommer att bli med glädje man plockar bort allt och sedan sätter upp vårgardiner o får in allt ljus igen. /Knatten

Bitte sa...

Susie..jag började också plocka bort en del av julen igår då solen sken. Kändes helt galet med jul så idag bytte jag gardiner i två rum men än återstår en hel del...

Jag avundas dig en liten stund för att ni har nästan snöfritt, fast min snö får ligga kvar hela januari. Önskar bara att den försvann då och inte i april som den gör på riktigt.

Ha det gott

mammi sa...

I år är det inte så mycket julpynt att ta bort. Fönsterstjärnor, advetsstakar plus granen, som i år enbart varit pyntad med ledljus och LILA kulor.
Hoppas att all juldekoration åker fram till nästa Jul
Kram till er alla

Margot sa...

Skulle helst av allt plocka bort julpyntet på en gång nu men har lovat familjen att lugna ner mig lite och vänta med det ett tag till:)) Här har vi massor med snö kvar trots två regniga dagar, men det känns ändå att vi är på väg åt rätt håll för nu längtar jag efter våren! hoppas allt går bra med Santos och att han snabbt blir bra!
Ha det gott!

Oljekritan sa...

Jamen jag håller med du...ut med julen nu!! Min kom aldrig riktigt in i år, så jag har inte mkt att slänga ut..men nu vill vi ha vår..så är det bara.skönt..
God fortsättning vännen där//Kram Karina

Anni sa...

Tror att solens strålar snabbt får en att tröttna på julpyntet! Sol = vår! Då vill man ha fräscha tulpaner i vas och inte vingliga gamla hyacinter ...

Men idag är det gråttgråttgrått här, snöblandat regn på isiga vägar, häckar och berså ligger platta av snötyngden. Nä usch, bort med vinter och jul - fram med sol och vår!!!

Anita sa...

Oj, redan ... här får julen vara kvar till 20-dag Knut men då brukar jag vara väldigt "jultrött". Då fyller jag huset med tulpaner och börjar förbereda mina frösådder av chilepeppar.

Hoppas Santos kommer att bli kry efter operationen på torsdag. Han ser ju ut att mysa ganska bra i varje fall, precis som husse.

Önskar dig ett Gott slut på 2012 och ett riktigt Gott Nytt 2013!