KOMMENTAR

Klicka på KOMMENTARER under det aktuella inlägget. Din kommentar behöver inte vara lång. Du kan bara säga HEJ och skriva ditt namn om du inte känner för mer!

Du måste dock - och det här gäller alla - markera rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.


VIKTIGT - har du inte någon egen blogg MÅSTE du klicka på ANONYM, då först publiceras den!fredag 2 november 2012

GRÖTLINGBOUDD

En sån här vacker dag måste man ju bara utnyttja, så det blev ett par härliga prommisar på
Grötlingboudd idag.

Där finns en fin liten badplats (en lång cementbrygga med en ramp ner i havet) dit vi brukar åka ganska ofta. Fast vid badplatsen kan man inte promenera någon längre sträcka, så vi åkte lite längre ut på udden och ner genom några kohagar till ett väldigt fint område utmed havet.

Här kan man gå utan koppel - alltså Santos *fniss* - och krage, men fortfarande så slickar Santos på sitt "nya kisshål" så fort han kommer för långt från oss. Och det i sin tur gör ju att operationshålet 
aldrig kommer läka!
Alltså gäller det att ha lite godis i fickan att locka honom med. Det är nämligen det enda som kan få honom att sluta slicka. OK, när man kommer fram till honom och säger till då slutar han - men då är det för sent, då har han hunnit slicka alldeles för länge. Och gå med honom kopplad jämt är inte kul, varken för homnom eller för oss!
Gissa vad det är för traktor Rolle har!?

Men...det var så vackert väder och helt vindstilla så vi nöjde oss inte med en enda prommis, utan vi åkte vidare genom några andra hagar till andra sidan av udden. På den här sidan var naturen alldeles platt, men det var också OK eftersom det inte blåste något. 
I morgon blir det tyvärr inga prommisar, oavsett väder. Rolle ska istället på en skivmässa i Burs. Han samlar på 50-tals rock, rhytm & blues, blues, jazz m.m. så det är bara ett måste för honom. 
Själv stannar jag hemma tillsammans med Santos, jag vet ju av erfarenhet att såna besök kan 
ta VÄLDIGT lång tid!

3 kommentarer:

Monica sa...

oh vilka underbara bilder.
Stackars Santos att gå med koppel ingen höjdare...känner igen det där med att slicka då inte matte ser ,,
ha en go helg. kram monica

Maria Thorbjörnsson sa...

Skoj att du hittat min nya sida..åsså ses vi på FB med..ha det..Maria

Evas Kvarnaro sa...

Vilka roliga namn på "ställen",
förtjusande bilder. Hmm snygg karl,
gullig vovve.
Traktorn heter Bolinder munktell
gammal volvo,tänk vad jag kan fniss
nej det är min gubbes svar.
Där fanns ju många nypon-rosor till dekoration, vackra oxå utan
"pyssel".
/Eva