söndag 4 november 2012

FIXADE BILDER SAMT TRÄD

Den här bilden skulle jag egentligen ha lagt ut redan till Halloween, men nu blev det inte så. Alltså gör jag det nu - det är ju i alla fall lite kvar av helgen!


Som synes har vi satt i 4 järn i krukan som står vid ingången och där jag alltid har en jätteverbena. Men nu tog jag bort den redan innan den slutat blomma och så la jag i 15 (!) hyacintlökar (blålila), fyllde på med mer jord och planterade en rosalila ljung.
Dom här fyra järnpinnarna ska vara underlag för den LED-ljusnät vi ska ha där senare. Men inte förrän till 1:a advent. Därför tyckte jag att det såg lite trist ut och hängde dit en liten lykta. Den + 8 andra belysningar ställde jag ut igår vid 16-tiden och tände, en av dom brinner fortfarande! Helt otroligt!! 


Som synes har jag roat mig lite med en del gamla bilder idag. Den här ovan har jag först lagt in sprickor på och sen färglagt (lila förstås). Det har nämligen regnat, alltså blev det ingen hundprommis och inte heller några nya bilder idag. Igår däremot var vi faktiskt ute och gick vid havet i strålande sol - men då låg kameran kvar i bilen! Gissa om jag kände mig dum!!

Men man kan ju alltid visa lite gamla bilder - ovan är min Acer negundo ´Aerogatum´.
 Samt här en Acer pseudoplatanus `Brilliantissimum´.

Och till slut den otroligt snabbväxande Acer negundo `Variegatum´.  

Träd med vackra blad kan man ju aldrig se för många bilder av! Eller hur!?

8 kommentarer:

Ninne sa...

Inga "bladbilder" kan man få för mycket av
Ha fortsatt gott Ninnekram

Nora sa...

Nej, vackra blad kan man inte se för många av. Läckert med en variegerad lönn!
Kram Nora

Ingrid sa...

Så fint det kommer att bli med ledbelysningen på den där ställningen.

Jättefina bladbilder är det också. Det gäller att se det sköna även i det enkla.

Kram, Ingrid

Ölandsvindar sa...

Jag njöt av alla vackra löv på marken den här helgen. På vissa ställen fick jag nästan vada fram. Synd att man riskerar att inte komma upp igen om man slänger sig ner bland dem. Det lilla nöjet vill jag inte bjuda någon på!
Kram
Kerstin

trädgårdsdrömmar sa...

En del träd och buskar får så himla vackra blad och dina var extra fina.Kommer bli fint med ljusnät där på ställningen..MVH

Evas Kvarnaro sa...

Jasså du känner dig dum när du glömt kameran i bilen,inte sur då ?Det har jag gjort många gånger glömt kameran hemma t.ex. men oj så förbaskad jag varit då.
Du förstår just då kunde jag fotat
något alldeles speciellt, sen så
förtränger jag det illa kvickt.
Gjort är gjort.
Men du har alltid andra vackra foton att visa.
Kram/ Eva

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Det kommer att bli snyggt med belysning på armeringsjärnen och tänk vad fint det blir till våren när hyacinterna blommar :-)
Ha det gott. /Ingela

softgrey sa...

Underbart hörliga bilder!

Ha det fint

/Anette