KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


lördag 13 oktober 2012

VINST, FROST OCH REGN

Härom dagen fick jag ett mycket trevligt brev från Knatten. Det innehöll en tävlingsvinst som jag fått. 
Inte för att jag gissade rätt på hennes tävlingsbild, utan för att jag var den enda som "vågade" gissa över huvud taget. Dom andra besökarna på hennes blogg hade inte ens gjort det!
Så där ser ni; Hälften vågat, allt vunnit.....(eller hur man nu säger *fniss*)
Nu har jag placerat den lilla söta burken vid datorn så att jag kan smörja in mina fnasiga nagelband med Tender Care Protecting Balm när jag sitter här och väntar på att man ska komma ut på nätet eller att bilder ska laddas upp. Så den vinsten kom väl till pass! TACKAR!!

Som synes redan på den översta bilden var det frost i morse. Inte kul alls - och väldans tidigt för att vara här på Gotland! Men det var tydligen väldigt lätt frost, för dom flesta av dom återstående blommorna har överlevt. Även dahliorna på baksidan.....
Vi var visserligen uppe ovanligt tidigt i morse, kanske därför man såg frosten. Anledningen var att jag har haft ett gallstensanfall (åt vindruvor) i hela två dygn. Då kunde jag inte sova alls och höll dessutom Rolle vaken med mina kvidningar och stön (fast jag hörde honom snarka rätt mycket). Men igår kväll var det äntligen över så det blev en jättetidig kväll med en härlig sömn för oss alla tre. 

 Men dagen blev inte bättre precis, det började regna - ihållande - så det vare bara att ge sig ut på jakt efter bättre väder. Vi har ju inte varit ute på prommisar med Santos på ett bra tag nu. Vi hann faktiskt med en nere vid havet på hela 30 minuter innan det var dags för ett skyfall igen. Och regn samt +8 grader, det är inte direkt skönt! Nu hoppas vi på bättre väder i morgon!!

10 kommentarer:

Evas Kvarnaro sa...

Grattis grattis till vinsten,
den salvan är super dryg-bra

Knatten sa...

Kolla vilken fin reklam du gör. Och visst är det kul att få nåt uppmuntrande i brevlådan när det är både kallt o regnigt o höst. /Knatten

Nina/Stjärnkraft sa...

Roligt att läsa att Santos börjar vara i form för promenader igen! Men mindre kul att se att även ni har fått Gubben Frost på besök. Fast när jag kollade bakåt i min blogg märkte jag att 2010 hade vi här på Åland första frosten redan i september, så 12-13 oktober får väl räknas som helt i sin ordning. Därmed inte sagt att det är kul, mind you.

Det ser så prydligt och städat ut på dina trädgårdsbilder att jag rodnar av skam över läget vid Rucklet. Gräsmattan är lång som bara den och nu fäller träden sina löv också ovanpå det hela. Men jag kommer ändå att göra i år som jag gjorde ifjol: vänta tills löven fällts helt och sen köra över hela härligheten med min mulcherklippare. I våras fanns inte en bladflisa kvar någonstans, så maskarna fick mycket mat under vintern - och jag slapp kratta ;o)

Monica sa...

Oh var längesedan jag var hos dig, var längesedan jag kollade bloggar,,
Är lille Santos helt bra nu, hoppas jag.
Frost ja det har vi haft tre nätter nu trist för min hibiskus hann inte slå ut i år..
,kräm från Knatten har jag missat totalt, får nog kika in hos henne med ikväll. Ha en go lördagskväll kram Monica

Veronica sa...

Jaa, du Susie Nu är det säkert så att vintern kommer som ett brev på posten fast vi inte vill! jag vet egentligen inget som är bra med det...förutom att vi får vila lite....Eller kanske att vi får med tid framför datorn och kan blogga mera eller får vackrare händer, med eller utan Tender Care Protecting :)
Skönt att både du och Santos mår bättre iaf!

Kram

Margot sa...

Grattis till vinsten! Det ser så otroligt fint och prydligt ut i din vackra trädgård! Vi har inte heller haft någon hård frost, bara två nätter med strax under nollan, så inget har frusit än! Hösten är rätt fin med alla mustiga färger, bara det kunde låta bli att regna så mycket som det gör nu! Skönt att du mår bättre nu!
Ha en fin söndag!

ormbunke sa...

Tar du bara lite i taget så varar den länge. Här har också varit frost två nätter. La över mina fuchior (hade inte tagit upp dem) men jag hoppas de klarade sig.Ha de gott. Kram.

Ölandsvindar sa...

Visst blir man glad över oväntade paket i brevlådan! Ordentlig frost har vi inte haft ännu men idag är det skitväder ändå. Blåst och regn! Kram/Kerstin

Anni sa...

Visst är det roligt att plötsligt vinna något! Jag fick en gång ett paket med tävlingsvinst utan att jag ens kunde komma ihåg vilken tävling jag deltagit i. Inte gick någon vinstlista att finna på nätet heller, men till sist lyckades jag komma på vad jag gjort ;-)

Lite lätt frost har det varit här i Stockholms västra förorter också, men inte värre än att blommorna klarat sig. Tackolov, det får gärna dröja ytterligare en månad!

FotopunktMis/Maria Thorbjörnsson sa...

Hej vännen..vi har haft 2 frostnätter..men sen kom regngubben tillbaka..hann få bort hostan innan frosten..tycker den är så "slibbig" att ta i..:)..ha det..Maria