KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


torsdag 28 juni 2012

FÖDELSEDAG

Idag blir det ett lite kortare inlägg. Dessutom kommer det till största delen handla om Santos - som har födelsedag idag. Han fyller "jämt" - han blir fem år - så hela dagen har gått i hans tecken!


Det började med att han fick "god mat" till lunch - som otroligt nog kunde avnjutas på altanen - alltså inte bara det torrfoder han ska äta för att få bukt med hans urinsten. Istället blev det kokta kycklingbitar ovanpå torrfodret och då gick det åt!


Sen bar det av nedåt sudret (södra Gotland). Fast innan dess hade han förstås fått två långa prommisar hemmavid!


Vi funderade ett tag exakt vart vi skulle, men sen valde vi ett ställe med en gammal nerrasad och förfallen stenväg som går precis utmed havet. Och vädret var helt perfekt! 
Det var strålande sol utan ett moln på himlen, en mycket svag bris drog in från havet (då slipper man flugor) och så var det över 20 grader. Kunde inte bli bättre. Och Santos njöt verkligen av att få springa 
- nästan - hur han ville!!


Naturen är otroligt vacker utmed den här "vägen" så vi brukar gå här under alla årstider. Normalt är det inte en människa här, men den här gången var det dock en del "sommargäster" som lagt ut filtar och låg avklädda och solade sig vid början av vägen.
Två barn badade också i strandkanten och i viken efter var det två tonårstjejer som snorklade! Såg väldans skönt ut, så jag blev enormt avundsjuk - men det lär visst inte vara varmare än 12 grader så då grämer jag mig inte så mycket!!


Efter sudret åkte vi till Hemse för att gå på vernissage. Det var min väninnas ena dotter - hon har tre - som tillsammans med en väninna startat ett litet konst- och presentföretag.
Dom gör roliga och vackra saker av allt möjligt (recycling) och det fanns en hel del riktigt fina saker. Tyvärr satt Rolle och Santos kvar i bilen, så det blev ett kort - men trevligt - besök!

11 kommentarer:

Ruben sa...

GRATTIS Santos!

/Ruben

Anonym sa...

Stort Grattis till Santos önskar Anna och Leo !!

Nina/Stjärnkraft sa...

Fint att hör att du så snabbt blivit så vigulant igen efter ingreppet!! Och grattis till Santos förstås :o)

Snorkla i 12-gradigt vatten?! Är folk inte kloka på en fläck?? Fast de snorklade kanske iförda torrdräkter..? Själv är jag nordeuropas värsta badkruka; minns inte vilket år jag senast badade i riktiga havet här på våra breddgrader.

FotopunktMis/Maria Thorbjörnsson sa...

STORT GRATTIS på 5-årsdagen SANTOS..och ha det så bra hälsningar till din matte och husse..Maria

ormbunke sa...

En liten försenad grattishälsning till dig Santos och din matte och husse. Vilka fina utflykter ni gör och känns bra att du repar dig. Ha de gott i helgen. Kram.

Martina sa...

Grattis Santos i efterskott!
Hälsningar
Pepsi från Småland.

Ingrid sa...

Så mysigt för Santos att få fira sin födelsedag med extra god mat och fin promenad. Grattis till honom i efterskott!
Och tack för att du följt med på min Norgeresa!
Kram, Ingrid

Knatten sa...

Massor av grattis till Santos. /Knatten

Mimi sa...

Grattis till Santos o hans matte o husse som fick en så fin hund! /Mimi

Ölandsvindar sa...

Åh, han har det bra den där hunden. Här glömde vi förstås alla bort Chessies födelsedag i början av juni men å andra sidan fyllde hon ju inte jämna år (7).
Kram
Kerstin

Vittran sa...

Lilla Pelle skickar en sen grattis hälsning.
Ha en bra dag!!!!!!!!!!!