KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


söndag 15 april 2012

SLUTPIMPNING?

För en gångs skull så upptäckte jag att mina väninnor i Stockholm har haft ett otroligt bedrövligt väder - när vi här på ön haft det riktigt behagligt!
Alltså gjorde vi precis det vi inte sagt vi skulle göra; När vi fått upp trådgardinerna firade vi "pimpningen" av altanen med ett glas vin!
Som synes så är dock trädgården utanför som en leråker fortfarande. Den hade torkat upp, men så kom det 20 mm regn i fredags, så på lördagen kunde vi inte göra något. Men det fanns ju som sagt annat att pyssla med..... Dessutom var vi tvungna att sätta upp en gallergrind och hönsnät runt altanen på grund av Santos. Så fort han varit ute på tomten ser han nämligen ut som en liten söt lerkoka! 
Han kan ju inte veta att han inte får springa ut på den här sidan när han behöver! 

Det är faktiskt så att hönsnätet sitter på plats, men det syns nästan inte. Så det var ju bra!


Som synes har jag lekt lite med bilderna. Hittade ett redigeringsprogram hos Maria som man kan göra MASSOR av kul med. Så ni får stå ut med mina "konstnärliga" tolkningar! *fniss*

Vi kunde faktiskt sitta ute ett par timmar, men framåt kvällningen blev det väldans kyligt. Väl inne upptäckte vi att det var inte mer än +6 grader och det var nog i kyligaste laget!
Kolla in längden på trådgardinerna. Jag har alltså inte vågat mig på att klippa av dom ännu, det väntar jag med tills det blir lite varmare.

 Nu är det bara dom två återstående spirorören som Rolle ska lacka svarta, färgen tog slut, samt laseringen av golvet på den smala altandelen. Sen så är det bara alla växter - och det är det ABSOLUT för kallt för!

11 kommentarer:

Evas Kvarnaro sa...

KANON FINT ! Älskar rött det lyser
upp vardagen,mycke smakfullt och annorlunda. Tack för tippset om
glasbordet.
Ha de gott! / Eva

Ingrid sa...

Så det regnade i fredags! Jag har ingen regnmätare här och den som står på Stenstugu har fryst sönder, så jag visste inte hur mycket det kommit.

Jag är väldigt imponerade av din pimpade veranda. Den är sååå snygg!

Kram Ingrid

Berit sa...

det blir kanonsnyggt med rött!!
Ha en underbar dag!!

Ruben sa...

Fin pimpning - och väl värd en pimpling (på vin). Och bildernas suddighet, har jag förstått, beror på helt andra orsaker!!! ;-)

Ha det gott!
/Ruben

Nina/Stjärnkraft sa...

Med risk för att bli tjatig: WOW! Vilka mysiga dagar/kvällar ni kommer att få på er luxuösa uteplats :o)

Kallt här på Åland idag. Våren kom igår och försvann inatt :o/

Ölandsvindar sa...

Tänk att vi har massor av sådana tillfällen framför oss nu (med pimpling utomhus alltså)!Vad härligt! Lite kompostgallergrindar har vi också vid uteplatserna. För att hejda Chessie lite och också för att försvåra för grannens katter att komma in. Jag vill inte ha några urinmarkeringar på dynorna.
Kram
Kerstin

Ninne sa...

Det blir ju super. Tänk så många glas vin det kommer att gå åt DÄR i sommar???
KRam Ninne

gunsan sa...

Det blir ju så snyggt.Ja Stockholm hade fått mycket snö.Det låg kvar massor när vi där på mässan.Har har vart soligt och fint idag men vi har pålandsvind som är så kall.Men man får vara nöjd ändå.MVH

Martina sa...

Man ska ALLTID passa på att fira en envigning, fort som ögat. Rätt som det är rullar det bara på och nästa invigning (trädården) kommer och du blir bara snuvad på altan-invigningen:) Kan bli många glas vin vad det lider:)
Tycker också att det ser jättefint ut med rött och svart - ser så mysigt ut.
Vi hade riktigt fint vårväder hela helgen och det var knappt man vågade tro det när några skrev om snö på lördagsmorgonen:)

Ha att bra!

Marie1 sa...

Trådgardinerna i dynornas färger är verkligen pricken över Iet! Precis som jag trodde blev det kalasbra. Jag vill se bordet lite bättre! Så härligt att se att allt blir så bra! Det ser ut som att Santos gillar Knattens fina filur!
Kram på er

Anonym sa...

Prekrasno, divno ste sredili terasu tako je lijepa i elegantna. Sviđa mi se crvena boja, detalji i preslatki pas!

Lijep pozdrav:)