KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


torsdag 23 februari 2012

CAPTCHA BORTTAGET

ÄNTLIGEN - ÄNTLIGEN - ÄNTLIGEN har jag lyckats få bort dom hemska CAPTCHA-bokstäverna man var tvungen skriva av för att lämna en kommentar! 
Jag hade ju det "nya gränssnittet" och då fanns inte någon knapp för att kunna ta bort det längre. Idiotiskt! Men med hjälp från bloggaren Maria Thorbjörnsson på FotopunktMis och från  Fixa Din Blogspot så har jag återgått till det gamla gränssnittet och nu hoppas jag det är borta.  Fast man kan ju inte vara riktigt säker förrän någon kommenterar det! fniss*

Nästa steg är att fundera på om jag ska återgå till det "nya gränssnittet" (som hade sina fördelar), eller om jag ska ha det här gamla kvar. Tål att fundera på, så det ska jag göra!


Under tiden måstge jag ju roa er med något, så det blir först lite bilder från helgen - kolla in mängden av snö - och så några bilder från idag - fortfarande MASSOR av snö på vår tomt trots +5 grader, regn i morse och strålande sol nu. Men det är nästan helt barmark i skogen och på öppen mark. 


Det är alltså precis som vanligt; vi har den snöigaste tomten på hela södra Gotland! 
Ja, OK, Anders (en trädgårdsvän) som också bor i en skog och säger likadant får väl dela den "utmärkelsen" med oss!! *fniss*


Det här med länge kvarliggande snö har naturligtvis både bra och dåliga sidor. Dom dåliga är att det blir enormt halt och jag är så orolig för att ramla igen, så trots broddar så går jag som en äggsjuk höna till och från "kohagen" eller garaget. Inte kul!


Det bra är naturligtvis att snön skyddar växterna om det skulle komma en köldknäpp - och det lär det väl göra. Nått annat kan man väl inte vänta sig. Inte 17 blir det vår nu inte - eller!?


Nått annat jag kan roa er med är att jag hittade följande frågeformulär hos någon av er, vem har jag glömt (åldern) - tala gärna om det så ska jag lägga in en länk. Det skickar jag i min tur vidare till er som tycker det är kul att berätta lite om sig själva.


10 SAKER OM MIG SJÄLV!


1. Vad gjorde du för 10 år sedan? Då planerade jag och min gubbe för den kommande flytten till Gotland!

2.
 Vad gjorde du för 1 år sedan? Oroade mig, över Penny (vår förra hund) som var jättegammal och för altantaket som höll på att rasa in av snötrycket!

3.
 Fem snacks du gillar? Färska räkor, tomater, ost, frukt samt glass!

4.
 Fem sånger du kan utantill? Ingen! Jo, några gamla och väldigt enkla snapsvisor!

5.
 Fem saker du skulle vilja göra om du var mångmiljonär? Bygga en damm med badavdelningen, bygga en jättestor uppvärmd vinterträdgård, köpa nya möbler till hela huset, rita om hela trädgården samt anlita en trädgårdsanläggare att göra grovjobbet (men lämna det roliga som plantering till mig)!

6.
 Fem dåliga vanor du har? Äter alldeles för mycket god mat, slöar när jag inte har någon tidspress, är en riktig nattuggla, pratar för mycket samt är högljudd!

7. Fem bra saker med dig? Är glad, är duktig på att laga mat, är intresserad av andra människor, har världens bästa lokalsinne samt har fortfarande barnasinnet kvar! 

8.
 Fem saker du gillar att göra? Planera resor på kartor, planera ny inredning, planera trädgården, plantera i trädgården samt umgås med vänner och familj - Santos inkluderad!

9
 Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa ? Tantkläder som finkappa & hatt, päls, högklackat, aftonklänning eller ålskinn! 

10.
 Fem favoritsaker? Bilen, datorn, TV´n, kameran samt åkgräsklipparen!    


Jag skickar alltså vidare den här frågeutmaningen till alla som känner för att berätta lite mer om sig själv!

9 kommentarer:

Susie på Stjärnarve sa...

Ingen CAPTCHA - det lyckades!

FixaDinBlogspot sa...

Testar att kommentera för att se... ;-)

Det verkar fungera!

Visst är captchan jobbig, jag kommenterar sällan på bloggar som har ordverifiering.

Marie1 sa...

Ok vad bra att du kommit på lösningen. Undrar om jag oxå har det nya? Har jag krångel capchakod? neej tror inte det.
Ha det fint, snart är det helg

Oljekritan sa...

Vad braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..då ska jag försöka..jag är ju så töntig så jag vet inte om jag har nya eller gamla snittet..ska i allafall försöka ta bort de där jobbiga capchakoden..Om jag nu kan det..Ljuvliga bilder du visar...kram kram

Martina sa...

Tror nästan att ni har mer snö än vad vi har nu efter idag:)
Rena vårvädret och +grader har tagit hårt på snön - gutt!

Frågeformuläret kan komma från mig, då jag länkade till dig och din sida. Kul att få reda på lite mer om dig:)

Ha dä bra!

Ölandsvindar sa...

Jag är såå irriterad på den där ordverifieringen men vågar inte rota för mycket i inställningar. Vad jag gjorde för tio år sedan? Jo, jag jobbade femtio timmar i veckan och trodde att jag skulle hålla på så till minst 67 års ålder.Det var mitt bästa beslut någonsin att säga upp mig vid 62 och flytta till Öland.
Kram, kram
Kerstin

FotopunktMis/Maria Thorbjörnsson sa...

Bra bra..nu ska det ju funka..ha det..Maria

Anni sa...

Oj, så mycket snö du har kvar! Här har det smält undan i rask fart, helt underbart tycker jag! Vintergäcken blommar vid glasverandan och det mesta av isen på grusgången har helt smält bort!
Hoppas att bakslagen blir få denna lååånga vår!

samson sa...

jag kom åxå på till slut att man kunde gå in på det gamla gränssnitte och ta bort orkontrollen sen har jag återgått till det nya så hoppas att ordkontrollen inte återkommer nu
ha det så bra
maggan