KOMMENTAR

VIKTIGT!!!
Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!söndag 15 januari 2012

DAGLILJOR

Idag, en söndag som känns extra grå och trist, kändes behovet av något riktigt härligt uppiggande och färgglatt så här följer bilder på mina härliga dagliljor.


Eftersom jag blivit lite extra intresserad av dagliljor dom senaste åren och numera är med i H-I-H-Gruppen (Hosta-Iris-Hemerocallis) inom Trädgårdsamatörerna, så  bestämde jag mig för att plantera många dagliljor i min 12 m långa "pallkragsrabatt".
Även i "bambu- och gräsrabatten" har jag planterat några för att sätta lite färg på tillvaron (och en del Iris som jag återkommer till). Där har jag dock valt att endast sätta gula och orange dagliljor.
Följande bildspel är alltså från 2011:


TREVLIG SÖNDAG

7 kommentarer:

blommor och kvistar sa...

ja, dagliljor är mina favoriter åxå!! så helt ljuvliga. hosta har jag för bladens skull, tycker inte om blommorna, de knipsar jag bort. likadant med bergenia blommorna - bort genast. men bladen är bra att ha där åxå!
trevlig söndag
susanne

Margot sa...

Så många vackra dagliljor du har! De är stora favoriter här hos mig också! Har kanske lite svårt att hitta optimala växtplatser för dem i min lilla trädgård så jag har rätt många som inte alls blommat än!
Ha en trevlig söndag!
Margot

gunsan sa...

Vackert vackert.Gillar jättemycke.Kram

mammi sa...

Ja vad finns det att tillägga (skulle gärna själv vilja ha det så) Måste väl ligga lågt med bloggandet, eftersom jag kan se hur många kommentarer jag fått, men när jag skall läsa dem är det bara vitt, vitt. Kan ju i och för sig gå in på kommentarerna i sidofältet, men det inte funkar som det skall så...
Kram

Zondra Art sa...

Amazing photos and beautiful flowers Susie!

Kisses and nice day.

samson sa...

dagliljor är en favorit hos mej åxå,när jag köpte kolonin fanns det en gul gamal sort som doftar liljekonvalj,jag får glömma att ta med ett par plantor hit innan jag säljer kolonin i vår
ha det så gott
maggan

Kristina Bonander sa...

Tappade nästan räkningen men ser att de är MÅNGA. De blekgula lockar mig mest. Har själv inte särskilt många sorter och av dem jag har tycker jag bäst om lilla söta Stella d'Oro!
Ha det gott
Kristina