KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


tisdag 3 januari 2012

ALTANPIMPNING

Jaha, det här med att "pimpa" om sin altan var ju helt klart en väldans kul idé som jag nu har börjat förankrat hos min gubbe. Fast han tittade på mig med stora uppspärrade ögon när jag påpekade att det var dags för lite nytt. "Det duger väl", tyckte han. Det är väl inget fel på altanmöblerna!!
Typiskt män (om jag nu vågar mig på att vara lite kvinnochauvinistisk).

För att ni ska kunna hjälpa mig med idéer så följer här ett bildspel på altanen och dess nuvarande inredning. Bilderna är både från i år och från förra året;Jag vet inte hur det fungerar, men tydligen ska det gå att klicka mitt på bildspelet och då ska man se alla bilder med bildtexten jag skrivit. Men det lättaste är nog att man klickar på den lilla rutan nedtill på vänster sida för då flyttas man inte ut från bloggen. Försök!

Som ni ser så är jag inte rädd för färger, tvärtom. Men nu har jag helt klart tröttnat på gröna dynor med  rosa, lila och blått som dekorationsfärger. Jag vill ha något roligare. Det jag är inne på just nu är att be Rolle flytta det LED-nät (2 x 3 m)  med belysning vi har i piedestalen nedanför altanen. Jag skulle vilja ha det i taket äver soffan - om det går att göras snyggt!
Sen vill jag ha nya dynor i någon ny fräsch färg - och visserligen älskar jag dom där låga härliga sittplatserna i konstrotting, men...dom är alldeles för populära här. ALLA har dom, alltså behåller vi våra möbler och gör nått kul med dom.

8 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Du är riktigt i skapartagen ser jag. Jo då, det fungerade alldeles utmärkt att klicka upp bildspelet - kul, måste testas någongång.

Men en sån härlig utsikt ni har från er altan med den fina gräsmattan och växter och så med skogen i fonden... underbart!

Det ska bli roligt att se hur du får till det på din altan!

Kram Anna Vattenkanna

mammi sa...

"visst har du rätt, karlar är ett släkte för sig" Men håller nog med Rolle, perfekt som den är. Har en idé som är helt otänkbar. Älskar ju lila, möjligen sådana dynor och en lång rabatt längs hela altanen mot den underbara utsikt ni har, med lila orkidéer, är tyvärr inte genomförbart, men snyggt hade det blivit???? eller?? Återkommer kanske med vår altan för tips, vem vet. Ha det gott alla tre.
Kram

Anita sa...

Visst är det härligt att planera nya projekt. Det gick alldeles utmärkt att titta på bildspelet men jag såg inga bildtexter.

Vilken underbar utsikt ni har från er altan. Ni bor verkligen fint.

En God Fortsättning på det nya året önskar jag dig och de dina.

samson sa...

Jag som inte har någon altan tycker att din är fin men det är alltid kul att göra om
Ha en fin kväll.maggan

Martina sa...

TACK säger jag bara!
Tack för din "braiga" förklaring till hur man utökar sitt minnesutrymme för foton på sin blogg som du skrev på:
http://hogagarde.blogspot.com/2011/10/ett-litet-rop-pa-hjalp.html.
Har fixat det nu efter att ha slitit mitt hår, fällt några tårar och sänt en tacksamhets tanke till dig. På så sätt hittade jag även hit till din blogg och jag får ju säga att du har en fantastiskt härlig blogg. Jag kommer att knacka på här fler gånger:)

Kramizar!

Monica sa...

Du har det redan fint tycker jag,,lite knäppt manligt,,men jag ..känner igen det,,med min gubbe nyheter och förändringar måste pratas in ett tag.
Jag gillar dina möblerlite ny färg på dynor så blir det ok!
ha en go fortsättning kram Monica

Ölandsvindar sa...

Vilken härlig altan! Det är ändå bra att utgå från enfärgade dynor och sedan variera med kuddar, filtar, mattor och annat. Jag har samma gröna dynor i en trädgårdssoffa och där har jag lagt ett gammalt hemvirkat spetsöverkast över dem. Jag såg både texter och bilder!
Håll i er i blåsten!
Kerstin

blommor och kvistar sa...

vad duktig du är på att göra dessa bildserier!
'full av beundran'-kram till dig, susie!
susanne