KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.


Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.


Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


tisdag 8 november 2011

NÄSUDDEN

Sitter just nu i ett ganska stökigt och bullrigt kontor. Det gränsar till vårt gästduschrum som ÄNTLIGEN har torkat upp efter vattenskadan så att uppbyggnaden kan påbörjas. Alltså håller hantverkarna på just nu på med väggarna och isoleringen. En av killarna är inne i själva badrummet och en är här på kontoret och fixar den väggen. Men...trots bullret ska jag göra ett litet inlägg idag, har just tvättat fönster i vardagsrummet och så har min gubbe dragit iväg till tandis på andra sidan ön så jag har lite tid över!
Skulle egentligen ha åkt med Rolle och så skulle vi tagit en prommis på östra kusten efter tandläkarbesöket. Men...nu när hantverkarna ringde och ville komma fick man ju naturligtvis hålla sig hemma. Det är ju viktigt att rummet blir klart till jul - jag har faktiskt börja oroa mig lite!I söndags var vi ute på Näsudden bland alla vindkraftverk och promenerade i solnedgången. Vi har inget emot dom faktiskt, tvärtom. Förutom att dom levererar el så finns det alltid små vägar till dom för underhållets skull, vilket gör att man kommer ner till undangömda ställen och dom är perfekta att parkera vid!Här ute på Näsudden har vi faktiskt flera olika ställen vi brukar gå på, just det här är nära det som kallas "Vindkraftsparken". 
Vi åkte dock genom hela "parken" så långt vi kunde komma, parkerade vid den sista snurran och gick sen ner mot havet.
Vi hade åkt förbi flera grindar, men den här gången stod alla öppna vilket kändes mycket bra. Jag hade inte velat promenera bland dom här kossorna!
Santos blev dock inte direkt skrämd av dom utan sprang glatt in i deras hage. När dom då nyfiket närmade sig oss så kom han dock mycket snabbt tillbaka till oss - och fick välförtjänat godis!
Efter en timmes prommis kunde vi nöjda åka hem, äta middag och sen bänka oss framför TV´n. Det var ett långt Nascar-race som började åtta och höll på till efter tolv, så det kändes bra att vi förutom dom vanliga rastningarna under dagen också kom iväg ut med Santos på eftermiddagen. Han sov sen gott nästan hela kvällen hos husse i soffan!

7 kommentarer:

FotopunktMis/Maria Thorbjörnsson sa...

Hej vännen..jisses med ljus du har att tända..men otroligt hög mysfaktor..dom där maffiga "kossorna"( har namnet på dom någonstans i bakhuvudet..men kommer inte på det) går dom ute hela året..ha det..Maria

Christina sa...

Tack, för visst var det en Cordylin jag hade köpt. Red Star. Och den kan klara ner till -5. Så den får bo i uterummet i vinter och till våren får den sin plats i den mörka rabatten.
Vilka mysiga kossor. Modig Santos som vågar gå en där./Lila-Christina

samson sa...

Dom där kossorna med lång lugg ser så häftiga ut,ser ut som att ni hade en skön dag,ha det så gott//maggan

Anni sa...

Där fanns då både enbenta och fyrbenta med horn! Tuff jycke du har som sticker in till korna!

Och så såg jag minsann att stjärnorna hänger i ditt fönster!

Ölandsvindar sa...

Känner igen det där med att spana efter öppna grindar. Vill inte hamna i en kohage! Förstår inte att många är så anti mot vindkraftverk. Inga farliga utsläpp över huvud taget, då kan man väl stå ut med åsynen av dem. Till helgen ska det tändas lite ljus här när vi får gäster. Brukar sätta några i växthusen. Det blir så häftiga reflexer.
Kram
Kerstin

Christina sa...

Verkar som ni hade en skön tur ute på Näsudden!
Så skönt att du får klart duschrummet till jul. Det är inte roligt med halvfärdiga saker, men nu tycks det ju ordna sig.
Ha det gott!
Kram
Christina

Tidsmästarinnan sa...

Hej Susie,
helt underbar promenad kan jag tänka mig...
Nu längtar jag till Gotland IGEN
:-)

Kram kram
Susanne