KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


torsdag 27 oktober 2011

HÖSTFÄRGER

Idag blir det "bara" lite bilder med höstfärger från disiga och blöta Gotland! Hade igår lagt in ett bildspel, men alla kunde tydligen inte se det därför har jag idag lagt in bilderna som vanligt istället. tyvärr blir det då inga växtnamn. I alla fall inte just nu!!
Kom nyss in efter att ha planterat alla mina lökar eftersom det är bra väder idag. Solen har t.o.m. varit framme ett tag. Santos var med ute, men han tyckte inte att det var så kul. Inte förrän grannen kom förbi med sina två tikar, en strävhårig tax och en dvärgpudel - båda tikar -  men sen ville han gå in!!


7 kommentarer:

Ninne sa...

Lilla Susie Det är bara EN SVART fyrkant lite tråkig Höstfärg.
Eller är det bara jag som inte ser ngt???
Ninne

ormbunke sa...

Usch ja vilket rått och disigt väder. Jag gör som Santos och håller mig inomhus. Tänkte också göra ett bildspel men har svårt att få in det på sidan. Min vita and är absolut en And då den har varit med i kullen från början men då var den gul som en kyckling.
Ha de gott i helgen. kram. Anita

mammi sa...

Hur många hektar !!! har ni egentligen. Men naturligtvis fodras det planering, tjusigt
Kram

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Det syns verkligen att det är höst.
Är så glad att ingen snö kommit än, det är ju faktiskt snart november. I natt var det 10 grader varmt och dagarna är ännu lite varmare - härligt!!!
Den där Pagrotskymackan hade man inte tackat nej till :-)
Ha det gott. Kram, Ingela

Ninne sa...

Tack för titten- nu gick det bättre.Kanske är det jag som är lite sen i vändningarna att följa IT lagarna. Men nu har jag njutit dina fian foton på höstens prakt. Du kan väl inte begära att man ska "passa" dej i sånt väder. Har tjejerna gått hem, kan jag väl gå in??
Kram Ninne
Vi är hundpassare en hel vecka nu-- Ljuvligt. Ds

Flitiga Lisa sa...

Det var väl inte så "bara". Skriv så här istället: "Jag vill inte prata sönder bilderna"

Maria Berg sa...

Det är verkligen vackert med dessa höstfärger över allt - det är underbart att se er spralliga och nya hund ser verkligen ut som han har funnit sig till rätta. Läckert med både oxbär och den blå blåelden som ännu blommar. Sköt om er och hoppas ni får en fin Alla Helgon och kanske ni firar lite Hallowen också - kankse några nya champange kortkar till er lilla ruin.

Kram MB