KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


måndag 31 oktober 2011

HALLOWEENTRIST

Eftersom det tydligen är något som kallas  "Halloween-veckan" som börjar idag tänkte jag visa lite passande bilder från igår!


Som jag skrivit om tidigare så är det "varannandagsväder"  för närvarande, så precis lika fint som det var i lördags lika ruggigt var det igår!


Men inte hindrade det oss från att ge oss iväg på en liten eftermiddagstur inte. Vilket vi nog var ganska ensamma om. Det är visserligen väldigt lite trafik här på ön den här årstiden, men på den timme vi åkte runt mötte vi en (1) enda bil!


Igår var var vi söderut till Grötlingbo till ett fint litet fiskeläge på östra sidan som heter Fluntings. Fast det var ju inte bättre väder där inte.....


...och ju mer tiden gick desto sämre blev det!


Försökte ta några "tjusiga" kort med det lyckades inte, det var alltför grått och så blev det fort väldans mörkt också!


Men Santos som ser (och hör) bra upptäckte svanarna som låg i viken och var VÄLDIGT intresserad. Men hade dom kommit närmare hade han nog sprungit tillbaka till oss, han är nämligen lite harig. Alltså mycket försiktigare (=räddare) än vad Penny var!


Till slut var vi tvungna att ta oss tillbaka till bilen, vi hade ingen ficklampa med oss. Alla ligger i hallen hemma. Smart eller hur!? Men som sagt, är det Halloween så ska det väl vara grått och mörkt och svart och jäkligt trist.....

8 kommentarer:

Helena sa...

Ja fy vad ruggigt det ser ut på dina bilder.Skönt då att komma hem eller hur?Vindpinad o dan som man kan känna sig efter en höstruskig promenad.
KRAM från mig!

blommor och kvistar sa...

verkligen ruskigt blött höstväder! tur att inte alla dagar e såna där...
kram
susanne

Ninne sa...

Headern var fin. Så grått som du viasar idag är ju inte fint precis, fast man kan väl njuta ännu mer av att krypa in. Nu har jag kollat dina fina bilder fr bildspelet. tjusiga. Men den där Raukplatsen!!! Gud va mysigt där ser ut.. Skulle tänka mig att ströva omkring där o bara MÅ-- Ni bor faktiskt gudomligt- o sen är ni väldigt duktiga på att leta upp de fina platserna. Kanske gör det lite att ni kommer fr STAN??
Tack för titten o må fortsatt gott
KRam Ninne

Ruben sa...

Minsann ser det inte ut som rena höstrusket. Men tappert av er att trotsa vädergudarna!

Ha det gott!
/Ruben

ormbunke sa...

Vilka kontraster på bilderna från i går . Det blir ju lite mystiskt över bilderna som jag tycker är mycket bra.Här har det varit blandat väder också men de har lovat solsken i morgon och 12 gr. Tycker jag varit duktig i dag då jag planterat om 18 Amaryllislökar. Och sen blev det fönsterputsning och sytt nya gardiner till garage och tvättstuga.Ha de gott. Kram. Anita

Jord under naglarna sa...

Det är sannerligen skillnad på känslan i de här bilderna jämfört med ditt förra inlägg.
Här skiner solen från en klarblå idag!

FotopunktMis/Maria Thorbjörnsson sa...

Jisses..det brinner på din blogg..fnissfniss..jo nog ska det va lite "skumma" bilder i denna veckan..ha det..Maria

Margot sa...

Din header är jättefin! Måste vara speciellt att bo så nära havet, men jag kan förstå att man vill hålla sig en bit ifrån under höststormarna! Jag har kollat igenom en del inlägg som jag missat, så kul att se dina fina bilder från Gotland! Ni bor helt underbart!
Kram Margot