KOMMENTAR

VIKTIGT!!!


Det vore riktigt kul om du ville kommentera, så klicka på rubriken KOMMENTARER under det aktuella inlägget.
Du måste - och det här gäller alla - markera i rutan där det står att du inte är en robot, först därefter kan du skicka din kommentar.
Har du ingen egen blogg MÅSTE du också klicka på ANONYM annars kommer din kommentar inte att publiceras!


torsdag 29 september 2011

LIVET LEKER och BLOGGPROBLEM!

Jag är riktigt glad! Var på sjukan Visby i förrgår och skrev in mig och så körde Rolle in mig tidigt igår morse för en mindre operation. Sen gick allt sån otroligt bra att jag fick komma hem redan i går kväll.
Alltså har jag inte så mycket att berätta om annat än jag har sovit, sovit och sovit sista dygnet.
Operationen var klar redan kl 09.45 (skulle egentligen inte ha börjat förrän vid halvelva) och redan då fick jag beskedet att jag behövde inte ligga kvar. Underbart!
För även om jag hade eget rum med havsutsikt (!), TV och all service man kan tänka sig - och dessutom inte ett dugg ont -  så är det ju inte speciellt kul att ligga på sjukhus!!

En "vingad benvedsbuske" som växer på kortsidan av innertomten. Den får en otroligt vacker rosaröd höstfärg!

Alltså ringde jag gubben min, så han kom glädjestrålande och hämtade mig 18.30 (han hatar att vara ensam) efter det jag sovit hela dagen. Santos var också med naturligtvis och han blev jätteglad att se mig så snabbt igen.
Fast jag var rätt tråkig när jag kom hem, jag orkade bara titta på Idol sen stupade jag i säng och sov till 06.45 i morse, så nu är man riktigt utsövd!


Bilderna i det här inlägget kommer från en liten prommis jag tog med Santos i måndags. Det är från vad vi kallar "Järnvägsrundan". Den börjar med att man går c:a 200 meter till vänster på landsvägen. Där är en vattentapp för bönderna och så går det en spikrak liten väg snett in i skogen. Det är där som järnvägen - som las ner på 70-talet - gick tidigare!


Följer man den här vägen så kommer man till en kohage mitt ute i skogen. Därifrån går det en liten stig till höger (se bild ovan) utmed en djupt grävd kanal. Den här stigen brukade vår tidigare granne Allan klippa, han hade nämligen också hund. Numera bor Allan på "hemmet" i Hemse, så den har varit ganska så igenväxt. Alltså tills vi nu återigen behövde nyttja den, så Rolle körde dit med åkgräsklipparen härom dagen.
Det räckte dock inte med det, han var tvungen att flytta undan en del stockar som ramlat över stigen också. Men nu är den gångbar igen!


Utmed den här stigen så kan man hitta allt möjligt kul. Det kan vara vilda blommor, vildsparris, vildmorot, slånbär, häger - som brukar besöka kanalen ganska ofta - samt en massa andra fåglar. En gång träffade Penny och jag t.o.m. på en liten tax som hade dragit iväg på en egen jakttur. Dessutom går man ibland under ett tak av hassel, vilket är riktigt mysigt!

När man kommit ner till landsvägen tar man till höger och så har man ungefär 300 meter hem. Den här rundan brukar ta c:a 30-45 minuter beroende på hur bråttom hunden har. Ibland - när det gått nån annan hund där - så ska det ju snokas runt otroligt mycket och då går det långsamt!

Så till det enda tråkiga idag;  Jag kan överhuvudtaget inte kommentera några bloggar längre. Det spelar ingen roll vad jag gör; om jag är inloggad eller inte, om jag försöker låtsas som om jag inte hade något bloggkonto - inget hjälper! Så tycker ni att det är ovanligt tyst från mig, då vet ni varför!!12 kommentarer:

mammi sa...

Välkommen hem. Skönt när det går så fort. Fin teräng för prommenader. Tyvärr har vi inte tillgång till sådana. Hassel äe ju supersnygg OM MAN INTE HAR DEN PÅ TOMTEN. Det har vi. Alla dessa hasselnötter som dråsar ner, för att inte tala om alla lös, har man sen dessutom en jätteek, som i år har otroligt med ekollon, går inte ens under den, rädd att skada min hjärna!!!! Nu skall jag säga nåt dumt, bra att du har strul med bloggen, trodde det bara var jag som klantade mig.
Ha det så gott
Kram till er alla
Mammi

gunsan sa...

Så härligt att din operation gick så bra.trist när bloggen krånglar.Går bra för mej på Firefox men inte på Explorer.Kram

Ruben sa...

Förstod att Santos skulle bli jätteglad att se sin nyopererade matte!! Roligt att operationen gick så bra!!
Verkar vara en helmysig promenadstig! Där finns nog mycket att upptäcka för Santos.

Konstigt att Blogger skall krångla så ofta. Jag har då klarat mig relativt lindrigt.

Ha det gott!
/Ruben

Christina sa...

Va skönt för dej att du slapp ligga över, och att allt har gått bra! Tycker blogger krånglar ofta! Fast jag är så dum när det gäller datorer. Kan inte länka bilder och kan inte lägga upp rolig besöksräknare mm./Christina

Anonym sa...

Härligt att allt gick så smidigt och att du är glad. Fin runda ni har, omväxlande och spännande.

Jag har också jätteproblem med att kommentera. det bara ploppar bort liksom. testar nu hos dig...

Kram Anna Vattenkanna

Anna Vattenkanna sa...

Men titta det funkade här i a f! Nu skajag testa med mitt googlekonto här hos dig.

Kram

FotopunktMis/Maria Thorbjörnsson sa...

Nu ska vi se om allt funkar..från mej till dej..ha det..Maria

FixaDinBlogspot sa...

Det verkar som om Blogger har problem med kommentarssystemet just nu, det startade i går vad jag förstått.
Vi får ha lite is i magen så reder det nog upp sig ;-)

Jättevackra bilder förresten!

Anneli

Helén sa...

Välkommen hem igen..skönt att operationen gick bra. Visst är det skönt att komma hem efteråt, men man har ju alldid tryggheten på ett annat sät när man är inlagd:) Underbar höstbilder du visar från er promenix. Bloggstrul ogillas, hade alltid strul förr när jag skulle kommentera...kom på att jag måste logga ur efter varje besök o logga in igen på nytt...kan alltså inte ha rutan ibockad o vara inloggad för alltid. Men det hjälper:)//Helen

IreneL sa...

Skönt att operationen gick bra! Vila upp dig nu!
igår strulade det för mig! Kunde inte kommentera fast jag har gjort som Helén skrev. Men idag verkar det funka i alla fall!
Ha en fin dag!

Med fingrarna i (j)orden sa...

Skönt att du fick komma hem så snabbt. Superläckra ormbunkar! Jag bytte webläsare från Internet Explorer till Google Crome och alla mina kommentarsproblem försvann (det krånglade hela sommaren).
Eva

Christina sa...

Så skönt att operationen gick så bra att du fick komma hem så snabbt! Det verkar som om ni har en härlig runda att gå du och hunden.
Ha det gott!
Christina